Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Belgian Cycling Factory heeft een spectaculaire tijdrit gereden en haalde 1 miljoen euro op!

De crowdfundingcampagne van Belgian Cycling Factory heeft met glans de finish gehaald! Een peloton van investeerders belegden tijdens een massasprint het doelbedrag van 1 miljoen euro.

Via de crowdfundingcampagne kon de fietsenfabrikant opnieuw particuliere investeerders aanspreken en gaf het hen de kans om te investeren in deze Belgische onderneming. Met de opgehaalde gelden wil Belgian Cycling Factory investeren in de verdere ontwikkeling van een volledig gamma e-bikes (Ridley Electric Support) om die in 2024 op de markt te brengen. De basisontwikkeling is al gebeurd, maar de verdere doorontwikkeling en engineering die nog nodig zijn om tot een topproduct te komen, zijn nog in opstart en zullen met de opgehaalde gelden gefinancierd worden.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 7,00% en de obligatie loopt 4 jaar.

We wensen Belgian Cycling Factory alvast veel succes met zijn projecten!

Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.