Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Psychomed

                                                                                RECLAME

Op donderdag 29 september om 10.00 uur lanceert Psychomed via Bolero Crowdfunding een crowdfundingcampagne.

Psychomed ontwikkelt innovatieve technologieën en producten voor ontspanning, meditatie, slaap en stressbeheersing op basis van lichtstimulatie of audiotechnologie. Het bekendste product van Psychomed is de PSiO-brildie met lichteffecten en geluidsfragmenten ervoor zorgt dat je tot rust komt.

Om verder te groeien, ontwikkelt de onderneming sinds 2021 met PSiO-Drink biodranken om het ontwaken en de ontspanning van de geest te optimaliseren. Zo focust Psychomed met PSiO-Drink ‘Awakening’ op detoxen, het afremmen van het verouderingsproces en om ’s ochtends beter wakker te worden. Terwijl PSiO-Drink ‘Relax’ er ’s avonds voor gaat zorgen om te ontspannen en een verkwikkende nachtrust tegemoet te gaan.

Psychomed wil nu via een crowdfundingcampagne bij Bolero Crowdfunding 460 000 euro ophalen om een professioneler ontwerp in zeefdruk voor beide dranken te produceren. In ruil voor hun belegging krijgen beleggers een bruto interest van 6,66%* (netto interest 4,66%) op een looptijd van 4 jaar. De terugbetaling van het kapitaal en de interesten zal jaarlijks gebeuren.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 2 500 euro.

Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf donderdag 29 septemberom 10.00 uur.

Voor dit crowdfundingproject worden er geen prospectus en geen informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Psychomed