Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne en de containerunits van Add Home

Containers vind je niet enkel meer in de haven. Het West-Vlaamse Add Home bouwt er zelfs woningen en zwembaden mee. Het bedrijf produceert moderne containerunits die uitblinken in functionaliteit en design.

Zo bouwt Add Home naar eigen zeggen mee aan een revolutie in de bouwsector: modulair bouwen. En dat op een innovatievemanier, met een hoge afwerkingsgraad en oog voor detail, efficiëntie en snelheid.

Add Home verkoopt containerunits aan particulieren en bedrijven. Het gebruik is erg uiteenlopend: van een hobbyruimte, poolhouse of zelfs zwembad in de tuin tot extra kantoorruimte, een kantine of zelfs woonruimte. En naast verkoop is er ook steeds meer vraag naar verhuur. Daar speelt de firma op in, want de 300 000 euro die Add Home wil ophalen, zal gebruikt worden voor de uitbreiding van hun verhuuraanbod van 12 naar 32 containerunits.

Via deze crowdlendingcampagne wil de onderneming 300 000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie. Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze campagne? Dan kan je er hier alles over terugvinden.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 5 augustus om 10u00.
 

Ontdek de crowdlendingcampagne van Add Home