Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne én de hondenijsjes van Smoofl

Een ijsje voor je hond. Het is eens iets anders. En het slaat aan… Smoofl wil uitbreiden en wil daarvoor 300 000 euro ophalen via het platform van Bolero Crowdfunding

De huisdierensector groeit. Meer en meer mensen beschouwen een huisdier als een deel van hun gezin en willen er ook met veel plezier wat centen aan uitgeven. Humanisation heet dat. Smoofl surft mee op die trend en maakt innovatieve hondensnacks: ijsjes! En met succes.

Smoofl groeide de laatste jaren uit tot een echte trendsetter in België en Nederland, waar de ijsjes al via verschillende webshops en retailers te koop zijn. Ze bewezen hun succes met duizenden tevreden klanten, een enorme groep volgers op Instagram en jaar na jaar een mooie winst

Om die groei aan te houden gaat Pawesome BV, het bedrijf achter Smoofl, via crowdlending op zoek naar €300 000. Het doel? Uitbreiden in de rest van Europa. Smoofl wil groeien door de distributie uit te breiden, de voorraad op te schalen en extra mensen aan te werven.

Wil je meer informatie over het bedrijf, de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Investeren is mogelijk op donderdag 10 maart vanaf 10u00.

Ontdek hier de campagne