Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van Antwerpse vastgoedontwikkelaar Erde & Berthout

Erde & Berthout maakt zich klaar om met een crowdlendingcampagne 2 miljoen euro op te halen. De vastgoedontwikkelaar uit het Antwerpse heeft een aantal nieuwe projecten op de planning staan en één ervan, een nieuwbouwproject in Weelde, zullen ze deels financieren via het Bolero Crowdfunding-platform.

Het bedrijf zet steevast een stijlvolle architectuur, een hoge afwerkingsgraad en een mooie omgeving centraal. Met reeds 1200 appartementen en 100 gezinswoningen op hun palmares zijn ze daar ondertussen al erg bedreven in. En daar stopt het niet, want Erde BV neemt naast de bouw ook de marketing en de verkoop van de panden voor zijn rekening. Hun motto is daarbij steeds ‘Een zo mooi mogelijke woonst, aan een uiterst aantrekkelijke prijs.’.

Het geld zal gebruikt worden om een nieuwbouwproject in Weelde, bij Turnhout, op poten te zetten. Voor de bouw van start kan gaan, moet de site voor het gebouw aangekocht worden en dat is mogelijk door een combinatie van eigen middelen, een banklening en de obligatielening via Bolero Crowdfunding.

Benieuwd naar de looptijd, het interestpercentage en de modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Ontdek het allemaal op onze website.

De campagne start op donderdag 20 mei vanaf 10u00.

 

Ontdek nu de nieuwe crowdlendingcampagne