Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Herbekijk het webinar met de CEO van de vastgoedontwikkelaar Erde & Berthout

Het crowdlendingproject Erde & Berthout is ons meest recente project op Bolero Crowdfunding. Deze crowdlendingcampagne ging vorige week donderdag van start en je kan dit project hier ontdekken

We lieten gisteren CEO Miguel Van Hoof en bestuurder Luc Thollebeek zelf aan het woord om jullie uit te leggen wat crowdlending kan betekenen voor de onderneming en waarom vastgoedspelers beroep doen op crowdlending als financieringsvorm.

Voor onze investeerder was het een uitgelezen kans om de mensen en de onderneming achter het project Erde & Berthout beter te leren kennen. Gelukkig kan je hier het webinar herbekijken.

De presentatie kan je hier ook nog eens rustig opnieuw bekijken.

Het geld zal gebruikt worden om een nieuwbouwproject in Weelde, bij Turnhout, op poten te zetten. Voor de bouw van start kan gaan, moet de site voor het gebouw aangekocht worden en dat is mogelijk door een combinatie van eigen middelen, een banklening en de obligatielening via Bolero Crowdfunding.

Benieuwd naar de looptijd, het interestpercentage en de modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Ontdek het allemaal op onze website.

Ontdek hier de nieuwe crowdlendingcampagne van Erde & Berthout