Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van BOSAQ, die inzet op waterzuivering wereldwijd

Meer dan 2 miljard mensen op aarde hebben geen toegang tot veilig drinkwater. Drinkwater is van levensbelang en hoewel het bij ons simpelweg uit de kraan stroomt, is dat niet overal het geval. Op sommige plaatsen, zoals in rurale gebieden, is het bovendien erg moeilijk om dat probleem op te lossen. Daar heeft BOSAQ iets op gevonden.

BOSAQ wil, om het bedrijf verder te laten groeien, 800 000 euro ophalen via een crowdlendingcampagne. Het gaat om de uitgifte van een obligatie op 5 jaar. In ruil krijgen investeerders een brutorendement van 7%. De terugbetaling van kapitaal en interest gebeurt jaarlijks.

De drinkwaterunits van BOSAQ zijn universeel en modulair en kunnen daardoor overal ter wereld gebruikt worden zonder grote aanpassingen. Dat resulteert in lagere kosten, een hoge kwaliteit, grote oplages en korte levertermijnen.

Aangezien drinkwater en ecologie hoog op de agenda staan de komende jaren, heeft de technologie van BOSAQ heel wat toekomstpotentieel.

De crowdlendingcampagne van BOSAQ past in een grotere financieringsronde van 1,5 miljoen euro. Er wordt ook nog 700.000 euro opgehaald via subsidies en PMV. Op de planning? Het aanwerven van een paar extra medewerkers en verder inzetten op onderzoek en ontwikkeling. Meer informatie kan je terugvinden op onze website of op de site van BOSAQ.

Investeren in dit duurzame project kan vanaf 100 euro. Het maximale inschrijvingsbedrag is 5 000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk op dinsdag 30 maart om 10.00 uur.

Ontdek de crowdlendingcampagne