Bolero Crowdfunding Blog

Blog

800 000 euro voor BOSAQ, een watertechnologiebedrijf met toekomst

De crowdlendingcampagne van watertechnologiebedrijf BOSAQ trok heel wat aandacht van onze investeerders. Het bedrijf, dat inzet op waterzuiveringstechnologie die overal ter wereld bruikbaar is, haalde 800.000 euro op met een crowdlendingcampagne op het platform van Bolero Crowdfunding.

BOSAQ is een bedrijf dat inzet op gepatenteerde innovatieve technologie voor waterzuivering. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor drinkwatervoorzieningen op afgelegen plaatsen. Om het heel simpel uit te leggen: de installaties van BOSAQ kunnen zeewater, rivierwater, regenwater, etc. omzetten tot drinkwater met behulp van 100% duurzame technologie zoals zonnepanelen, hydro-energie,…

Meer dan 2 miljard mensen op aarde hebben geen toegang tot veilig drinkwater en om dat probleem de komende jaren aan te pakken ontwikkelt BOSAQ technologie die erg breed inzetbaar is over de hele wereld. Technologie met toekomst én van levensbelang dus.

Investeerders krijgen een brutorendement van 7% en de terugbetaling van het kapitaal en de interesten gebeurt jaarlijks. De obligatie loopt in totaal 5 jaar.

Succes, BOSAQ!

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding