Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van eventbedrijf John & Jane

John & Jane is een West-Vlaams eventbedrijf gespecialiseerd in audio, licht, video en podiumdesign van de hoogste kwaliteit.

Het bedrijf streeft ernaar om al zijn evenementen tot een onvergetelijke ervaring te maken voor alle aanwezigen. Of het nu bedrijfsevents, festivals, beurzen of andere highlevel evenementen zijn. John & Jane werkte als samen met organisaties als We Can Dance, Fire is Gold, Gentse Feesten, MeetMarcel, New Balls Please, …, werkt steeds op het hoogste niveau en draagt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel.

Via zusterbedrijf Deltarent, de emittent van de crowdlendingcampagne, gaat John & Jane op zoek naar 500 000 euro. Hiermee wil het bedrijf investeren in z’n toekomst door de aankoop van nieuw materiaal en innovatieve audiovisuele technologie.

John & Jane werkt erg nauw samen met zusterbedrijf Deltarent, het audiovisueel verhuurbedrijf van de groep. Deltarent is een gevestigde waarde in de evenementensector met meer dan 20 jaar ervaring en heeft alles in huis op het vlak van klank, licht, video,... Initieel vielen ook de productieactiviteiten onder Deltarent, maar in 2017 splitste de firma deels op. Deltarent boort nu de inkomstenstroom aan als verhuurder en John & Jane werd opgericht om meer gespecialiseerd te focussen op de productie zelf en de creatieve kant van het verhaal.

Wil je meer informatie over het bedrijf, de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Investeren is mogelijk op donderdag 28 april vanaf 10u00.
 

Ontdek de campagne