Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van MAC nv, een bekende speler op de vastgoedmarkt

Een nieuwe campagne op de planning van Bolero Crowdfunding: vastgoedspeler Management and Consulting nv (MAC nv) wil 1,25 miljoen euro ophalen via crowdlending voor de bouw van 3 projecten in Vlaanderen.

MAC nv is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op twee domeinen. Enerzijds als ontwikkelaar van residentieel vastgoed waarbij het bedrijf steeds streeft naar stijlvolle architectuur, afwerkingskwaliteit, duurzaamheid en een fijne omgeving. Anderzijds is MAC Nv eigenaar en uitbater van ‘The Lodge Group’ (een groep van hotels en brasseries).

Als ontwikkelaar en promotor doet MAC nv nu ook beroep op crowdlending voor de financiering van 3 bouwprojecten op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

De crowdlendingcampagne is één deel van het totale financieringsplaatje, want MAC nv maakt gebruik van een financieringsmix. De bouw van 3 nieuwe vastgoedprojecten is mogelijk dankzij de combinatie van eigen middelen, een banklening op korte termijn en een obligatielening via Bolero Crowdfunding.

Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Investeren is mogelijk op dinsdag 25 januari vanaf 10u00.
 

Ontdek de campagne van MAC nv