Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van P&G Metaalwerken

Metaalbedrijf P&G maakt zich klaar voor een crowdlendingccampagne. Het bedrijf ontwikkelt en ontwerpt creaties in staal, inox, aluminium, RVS en glas, zowel voor binnen als buiten. Denk aan stalen profielen voor ramen en deuren, trappen en balustrades, windschermen en zonwering, glazen schuifwanden, outdoor sunblocks, veranda's,… Om verder te groeien, investeert de onderneming nu in een eigen lakkerij, zodat ze hun specialisatie in poedercoating naar een hoger niveau kunnen tillen. 

P&G maakt voor deze uitbreiding gebruik van een financieringsmix en combineert een traditioneel bankkrediet met eigen middelen en een crowdlendingcampagne. Die campagne moet hen 275.000 euro opleveren. Het totale bedrag zal gebruikt worden voor de opstart van de eigen lakkerij. Zo zijn ze minder afhankelijk van partners voor de afwerking van hun producten, wat hun positie in de markt versterkt en hen een groot voordeel biedt tegenover hun concurrentie.

Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Intekenen in het project is mogelijk op donderdag 10 juni vanaf 10u00.
 

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van P&G Metaalwerken