Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van Trucko

Op donderdag 2 juli om 10u lanceert Trucko een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. Trucko is een garage met grote naambekendheid in Oost en West-Vlaanderen, die zich richt op het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens. Ze willen met deze campagne 150.000 euro ophalen.

De garage werd een paar maanden geleden overgenomen en veranderde daarbij ook van naam. Misschien klinkt hun vorige benaming, ‘Yves De Wintere’, u wel bekend in de oren. Ze zijn een goed draaiende onderneming met veel ervaring, en hebben in hun sector een zeer goede reputatie.

Via deze crowdfundingcampagne wil de onderneming 150.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 7,25%. De terugbetaling van kapitaal alsook de betaling van interesten zijn voorzien op jaarbasis.

De onderneming wil het opgehaalde kapitaal voornamelijk gebruiken om hun cashpositie te versterken en om in één keer het overgenomen handelsfonds te betalen. Zo willen ze een hefboomeffect creëren en ervoor zorgen dat de dagelijkse kwalitatieve werking van de garage én hun positieve groeicurve niet in gevaar komen.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5000 euro.


Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 2 juli om 10u00.

 

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Trucko