Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van UNIQ Wonen

Dit najaar start UNIQ Wonen met groot project: 65 appartementen midden in het groen en met een bijhorende supermarkt.  Op het platform van Bolero Crowdfunding wil de vennootschap 500 000 euro ophalen, een deel van de financiering voor dit unieke parkproject.

In en om Hasselt staat veel te koop, maar gezinnen die niet op zoek zijn naar een woning in het duurdere segment vallen vaak uit de boot. Daar wil UNIQ Wonen een antwoord op bieden. "Park Lummense Kiezel" is, met zijn focus op betaalbaar, kwalitatief en duurzaam wonen, een project dat aan een grote vraag voldoet.

Het woonproject bestaat uit 65 appartementen op een unieke locatie, vlak bij de stadskern van Hasselt. Er hoort ook een buurtsupermarkt bij én een ruim en open groenpark in het midden van de woonsite. Een grote troef.

De vennootschap Belgian Investment Projects, waaronder UNIQ Wonen valt, is de emittent van deze campagne. Het bedrijf wil 500 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 3 jaar. In ruil krijgen investeerders een brutorendement van 6,5%. De terugbetaling van kapitaal is voorzien in bulletvorm (een volledige terugbetaling van het kapitaal op het einde van de looptijd). Interest krijg je wel jaarlijks uitbetaald.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximale inschrijvingsbedrag is 5 000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk op donderdag 4 maart om 10.00 uur.

De crowdfundingcampagne zal slechts doorgang vinden onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van een bijkomend krediet door ING tegen uiterlijk 31 maart 2021. Indien dit krediet niet tijdig verkregen wordt, zullen de geïnvesteerde bedragen teruggestort worden op rekening van de investeerder.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne