Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdleningcampagne van Diacosmo

Op woensdag 22 juli om 10u lanceert Diacosmo een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. Zo willen ze 300.000 euro ophalen. Diacosmo is een verdeler van exclusieve cosmeticamerken, tassen en accessoires. Ze hebben verschillende grote en kleine merken in portefeuille en zorgen ervoor dat die in de juiste winkels terechtkomen.

De naam Diacosmo doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar achter de schermen verdelen zij grote merken als Oilily, Herôme of Mandarina Duck en dat via verschillende grote winkels en ketens als Galeria INNO, Ici Paris XL, Kruidvat, Planet Parfum, Carrefour,… Met meer dan 30 jaar ervaring kennen ze hun sector én hun klanten door en door.

Via deze crowdfundingcampagne wil de onderneming 300.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 6%. De terugbetaling van het kapitaal alsook de betaling van interesten zijn voorzien op maandbasis.

De onderneming wil het opgehaalde kapitaal voornamelijk gebruiken om een aantal nieuwe merken, waaronder het gekende merk Mosquitno, in hun gamma op te nemen. Zo hopen ze groei te creëren en hun positie in de markt verder te versterken.

Investeren kan vanaf 100 euro
Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf woensdag 22 juli om 10u00.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Diacosmo