Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de nieuwe (en tweede) crowdlendingcampagne van Mobic Promotion

Mobic Promotion haalde eerder dit jaar al eens geld op via het Bolero Crowdfunding-platform en nu zijn ze terug met een tweede campagne. Deze keer wil het bedrijf 380 000 euro ophalen via het Bolero Crowdfunding-platform. Mobic Promotion is een Belgische vastgoedontwikkelaar met een interessante en ecologische specialisatie: houtskeletbouw.

Huizen met een houten skelet winnen de laatste jaren aan populariteit. De kwaliteit van het materiaal, de snellere bouwtijden en de mogelijkheid om het voor verschillende budgetten en soorten projecten in te zetten, spreken een brede groep klanten aan. Mobic Promotion is ondertussen, met zijn 20 jaar ervaring, een gekende speler op de markt. Al sinds 1998 specialiseert het bedrijf zich in houtbouw voor duurzame, ecologischewoningen en projecten.

Voor zijn volgende project rekent Mobic Promotion deels op crowdlending en wil het bedrijf 380 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 2,5 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 7%. De terugbetaling van het kapitaal gebeurt op het einde van de looptijd. Interesten worden wel jaarlijks uitbetaald.

Momenteel werkt Mobic Promotion aan een nieuw project: 10 appartementen in Huy (Wallonië). Om dat te financieren maakt de groeiende onderneming gebruik van een financieringsmix, waar crowdlending deel van uitmaakt.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 2.500 euro.

Intekenen in het project is mogelijk op donderdag 6 mei vanaf 10u00.
 

Ontdek de campagne van Mobic Promotion