Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Psyhomed haalt 450 000 euro op met een geslaagde crowdlendingcampagne

De crowdlendingcampagne van Psychomed bracht het doelbedrag van 450 000 euro op. Vaak gaat het vullen van een campagne heel erg snel, maar omdat het deze keer iets langer duurde, kregen een groot aantal nieuwe investeerders de kans om het investeringsproces te doorlopen. Daar kregen we heel wat lovende reacties op. Alweer een geslaagde campagne op het platform van Bolero Crowdfunding!

Psychomed ontwikkelt innovatieve technologieën en producten voor ontspanning, meditatie, slaap en stressbeheersing en maakt daarvoor producten met lichtsimulatie of audiotechnologie. Dit doet het bedrijf in samenwerking met medische specialisten. Sommige van de producten zijn ook verkrijgbaar in apotheken en sinds 2005 mogen ze ook door huisartsen aanbevolen worden.

Het bekendste product van Psychomed is de PSiO: een soort van bril die er door middel van verschillende programma’s met lichteffecten en geluidsfragmenten voor kan zorgen dat je tot rust komt. Bijvoorbeeld een begeleide meditatie, natuurgeluiden met lichtsimulaties,… Er bestaan ondertussen al verschillende modellen van de PSiO. Sommige voor particulieren, andere voor professioneel gebruik in een medische context.

Met het opgehaalde bedrag zal Psychomed de productie van de PSiO naar België halen.

Investeerders krijgen een brutorendement van 4,5% en de obligatie loopt 3 jaar.

Succes!

Mis geen enkele campagne en word nu gratis lid