Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de tweede crowdlendingcampagne van Valor

Graag stellen we u de tweede crowdlendingcampagne van Valor voor. Na een eerste succesvolle campagne in 2018 wil Valor opnieuw geld ophalen via crowdlending.

Op vrijdag 20 september om 10u lanceert Valor een nieuwe crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. Met hun eerste campagne in mei 2018 haalde deze onderneming 150.000 euro op. Na dat succes wil Valor nu opnieuw geld ophalen om nieuwe projecten te ontwikkelen en een gezonde financieringsmix na te streven.

VALOR bouwt energiezuinige projecten van A tot Z. Ze ontwerpen, financieren, bouwen en onderhouden residentieel vastgoed in de regio Mechelen/Klein Brabant. Het bedrijf richt zich op nieuwbouw en grondige verbouwingen om vanaf het ontwerp maximaal in te zetten op zuinig energieverbruik. 

Valor wil via deze nieuwe crowdlendingcampagne minimum 300.000 euro en maximum 500.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 6,25%. De terugbetaling van kapitaal alsook de betaling van interesten zijn voorzien op jaarbasis.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk vanaf vrijdag 20 september om 10u.

Ontdek hier de tweede crowdlendingcampagne van Valor