Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het crowdlendingproject van Cornette Automotive

Op donderdag 16 januari om 10u lanceert Cornette Automotive BV een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform.

Cornette Automotive is een sterk groeiend autobedrijf uit Roeselare dat gespecialiseerd is in de verkoop van nieuwe (0 km) wagens en jonge occasies. Daarnaast doet men ook het onderhoud van alle merken. Bekijk hier de introductievideo. 

Met deze campagne wil het familiebedrijf kapitaal ophalen om verder de stock te verhogen met ongeveer 30 wagens. Op deze manier kan men een grotere hoeveelheid wagens in één keer aankopen en zo een betere aankoopprijs bedingen.

Cornette Automotive wil via deze nieuwe crowdlendingcampagne minimum € 450.000 en maximum € 500.000 ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt de investeerders een brutorendement van 6,5%. De terugbetaling van kapitaal alsook de betaling van interesten zijn voorzien op jaarlijkse basis.

Op onze website vindt u de financiële informatie van deze campagne. Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk vanaf donderdag 16 januari om 10u.

Ontdek het crowdlendingproject van Cornette Automotive