Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het crowdlendingproject van Prêt à Utiliser NV (Pàu)

Graag stellen we u de nieuwe crowdlendingcampagne van Prêt à Utiliser voor.
Prêt à Utiliser is een digitaal agentschap dat kant-en-klare digitale toepassingen voor de eindgebruiker maakt en onderhoudt.

Het bedrijf is actief in drie domeinen: web- en app ontwikkeling, UX (User Interface) & Design voor web en app, alsook (Agile) Project Management. Deze onderneming behoort in zijn sector tot de absolute top in België, met klinkende namen zoals Colruyt Group, KBC, Mediahuis en VRT in zijn klantenportefeuille.

Via deze crowdlendingcampagne wil Prêt à Utiliser minimum 200.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 7,00% met jaarlijkse terugbetaling.

Prêt à Utiliser wil de opgehaalde fondsen gebruiken voor de financiering van de opstartfase in de ontwikkeling en commercialisering van ‘Docket’, hun cloud based planningstool voor medische groepspraktijken.

In Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk is het reeds ingeburgerd, maar ook in België en Nederland ziet Pàu nu een sterk groeiende markt van tandartsen die de krachten bundelen in een groepspraktijk. En die markt voorziet Pàu nu van een planningstool dat niet alleen een flexibel beheer toelaat maar ook een samenwerking tussen de praktijken onderling.

Bekijk hieronder de introductievideo van Docket:

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Prêt à Utiliser