Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het tweede crowdlendingproject van Groep Caenen Capital Fund

Op dinsdag 3 september lanceert Groep Caenen Capital Fund een nieuwe crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. 

Hun eerste campagne in juni haalde in minder dan 2 uur tijd het maximum bedrag van 1,5 miljoen euro op. Na dat succes wil de onderneming nu opnieuw geld ophalen voor de verdere uitbreiding en diversificatie van hun investeringsportefeuille
 
Groep Caenen Capital Fund is een obligatiefonds met als belangrijkste doelstelling het investeren in gronden waarvoor er een ‘’recht van opstal’’ verleend wordt aan solvabele aannemers of projectontwikkelaars. Daarnaast investeert Groep Caenen Capital Fund in hotelvastgoed, verhuurd vastgoed (logistiek, kantoor en retail) en sinds kort in private equity.
 
Ze beschikken over een grote naamsbekendheid en een uitgebreid netwerk binnen de vastgoedsector, waardoor ze steeds de beste deals uit de eerste hand gepresenteerd krijgen. Hun uitgebreide klantenbestand situeert zich zowel in België als Nederland.
 
De onderneming wil via deze crowdlendingcampagne minimum 1.000.000 euro en maximum 1.500.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 5%. De hoofdsom van de obligatielening wordt aan het einde van de looptijd in één keer afgelost. Interesten worden jaarlijks uitbetaald.
 
De aandeelhouders van Groep Caenen Capital Fund nv stellen zich garant voor de terugbetaling van de hoofdsom en de interesten bij de uitgifte van deze obligatielening.
 
Groep Caenen Capital Fund zal de opgehaalde fondsen gebruiken voor de verdere uitbreiding en diversificatie van de investeringsportefeuille. De gelden zullen steeds aangevuld worden met een goedkopere bankfinanciering om zo de middelen optimaal te kunnen inzetten.
 
Investeren kan vanaf 500 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.
Bij de specificaties van de campagne kan u ook de informatienota raadplegen.
 
Intekenen op het project is mogelijk vanaf dinsdag 3 september om 10u.

Ontdek de tweede crowdlendingcampagne van Groep Caenen Capital Fund >>