Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Koalboox II haalt 250.000 euro op in amper 15 minuten tijd!

De nieuwe obligatielening die Koalaboox gisteren heeft uitgegeven, heeft 250.000 euro opgehaald dankzij 157 investeerders. Het maximum doelbedrag werd in amper 15 minuten opgehaald! 

Na een eerste succesvolle campagne in mei 2019 waarbij 500.000 euro werd opgehaald, wou Koalaboox opnieuw geld ophalen via crowdlending om verder te kunnen groeien.

Koalaboox is een online facturatiesoftware die een innovatieve financieringsoplossing(factoring) "in 1 klik" integreert. De onderneming, voornamelijk gericht op micro-ondernemingen en op kmo’s, biedt een nieuw financieringsalternatief aan en vereenvoudigt de boekhouding en de opvolging van betalingen.

Op het Koalaboox-platform kan elke ondernemer o.a. zijn facturen, offertes en bestelbonnen beheren, zijn financiële rekeningen koppelen en zijn aankoopfacturen - alsook de onkostennota's - digitaliseren en beheren. Het is zowel online beschikbaar als via een mobiele applicatie.

Via deze crowdlendingcampagne wou de onderneming maximum 250.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt de investeerder een brutorendement van 6,25% met jaarlijkse terugbetaling.

Koalaboox wil de opgehaalde fondsen gebruiken om de uitbreiding van het productteam te versnellen. Door nieuwe features toe te voegen wil de onderneming meer diensten kunnen aanbieden.

Deze investeringskans gemist?
Houd dan zeker uw mailbox of onze social media in de gaten voor nieuwe deals!

Of bent u nog geen lid van Bolero Crowdfunding?
Sluit u dan gratis aan en blijf zo op de hoogte van de nieuwste investeringsopportuniteiten.

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding >>