Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Psychomed haalt 419 200 euro op via een geslaagde Bolero Crowdfundingcampagne

RECLAME

 

De crowdfundingcampagne van Psychomed bracht  419 200 euro op. Alweer een geslaagde campagne op het platform van Bolero Crowdfunding!

Psychomed ontwikkelt innovatieve technologieën en producten voor ontspanning, meditatie, slaap en stressbeheersing op basis van lichtstimulatie of audiotechnologie.

Sinds 2021 ontwikkelt Psychomed met PSiO-Drink biodranken om het ontwaken en de ontspanning van de geest te optimaliseren. Zo bestaat er PSiO-Drink ‘Awakening’ dat focust op detoxen, het verouderingsproces afremmen en’s ochtends beter wakker worden. Terwijl PSiO-Drink ‘Relax’ er ’s avonds voor gaat zorgen om te ontspannen en een verkwikkende nachtrust tegemoet te gaan.

Het opgehaalde bedrag zal worden aangewend om een professioneler ontwerp in zeefdruk voor beide dranken te produceren. Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 6,66% en de obligatie loopt 4 jaar.

We wensen Psychomed alvast veel succes met hun project!

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Voor dit crowdfundingproject worden er geen prospectus en geen informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.