Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Up-to-date WebDesign haalde zonet de gewenste 250 000 euro op

 

De crowdfundingcampagne van Up-to-date WebDesign is geslaagd en bracht, in nog geen 10 minuten, het doelbedrag van 250 000 euro op. Met de opgehaalde gelden wil Up-to-date WebDesign investeren in de ontwikkeling en implementatie van een abonnementsformule in hun productaanbod. Daarnaast willen ze een accountmanager en copywriter aanwerven om nieuwe deals via de abonnementsformule te realiseren.
 

Up-to-date WebDesign is een Limburgs bedrijf dat zijn tanden zet in de bouw van websites en zijn klanten helpt bij het plannen van de juiste content, op het juiste moment en via het juiste medium. Naast hun unieke Google-strategie heeft dit IT-bedrijf ook eigen applicaties ontwikkeld zodat de klant centraal al zijn online communicatie kan automatiseren, beheren en aansturen.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 7,72% en de obligatie loopt 5 jaar.

We wensen Up-to-date WebDesign alvast veel succes met zijn projecten!
 

Voor dit crowdfundingproject worden er geen prospectus en geen informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.