Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Vastgoedontwikkelaar Syus wil 2 miljoen euro ophalen voor project op toplocaties in Leuven

Een grote campagne op het Bolero Crowdfunding-platform: vastgoedbedrijf Syus, dat zich voornamelijk richt op investeringsvastgoed, wil maar liefst 2 miljoen euro ophalen voor een groot project in het centrum van Leuven.

De afgelopen jaren groeide Syus uit tot een hoofdspeler op de Leuvense vastgoedmarkt. Het bedrijf beheert een patrimonium van meer dan 500 studio's en appartementen en verkocht er de laatste 4 jaar meer dan 450.

Syus bouwt en verbouwt studio’s en appartementen, maar richt zich bij de verkoop ervan op vastgoed als belegging. Dat maakt van hen meer dan een gewone projectontwikkelaar. Syus werkt daarbij met bepaalde garanties en een zogenaamd ‘premium beheer’, waardoor hun klanten  de nadelen van het eigenaarschap er niet hoeven bij te nemen. Hun aanpak slaat aan, want vaak zijn de projecten al verkocht halverwege de ruwbouwfase.

Het geld dat het bedrijf met de crowdlendingcampagne ophaalt, zal gebruikt worden voor een nieuw vastgoedproject: het verbouwen van 90 appartementen verdeeld over 6 verschillende toplocaties in Leuven. Een groot project, dus, waarbij het  voornamelijk gaat om investeringsunits.

F.M.E. (de emittent en de overkoepelde holding van Syus) wil 2 miljoen euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 4 jaar. In ruil krijgen investeerders een brutorendement van 5,25%. De terugbetaling van het kapitaal gebeurt op het einde van de looptijd. Interest wordt jaarlijks terugbetaald. Er is een informatienota beschikbaar.

Investeren in dit project kan vanaf 500 euro. Het maximale inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk op dinsdag 20 april om 10.00 uur.

Ontdek het crowdlendingproject van Syus