Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Vierde crowdlendingcampagne van vastgoedfonds Groep Caenen Capital Fund

Groep Caenen Capital Fund lanceert op 30 september 2021 opnieuw een grote crowdlendingcampagne. Het bedijrf is geen onbekende bij Bolero Crowdfunding, want ze doen al voor de vierde keer beroep op de crowd. Deze keer voor 3 miljoen euro. Dat is meteen ook de grootste campagne die ooit via Bolero Crowdfunding gelanceerd werd.

Groep Caenen Capital Fund is een grote speler op de immobiliënmarkt. Dankzij haar uitgebreide netwerk en de naamsbekendheid krijgt het vastgoedfonds continu uit eerste hand de beste opportuniteiten in België voorgesteld.

De opbrengsten uit de crowdfundingscampagne zullen aangewend worden voor de verdere uitbreiding en diversificatie van hun vastgoedportefeuille. Zo zal er hoofdzakelijk geïnvesteerd worden in projectgronden in de provincie Antwerpen en Vlaamse centrumsteden. GCCF maakt standaard gebruik van een diverse financieringsmix en vult crowdlendinggelden steeds aan met traditionele bankfinanciering.

Meer informatie over het rendement, de looptijd en de andere modaliteiten van deze campagne kan je vinden op de website van Bolero Crowdfunding.

Intekenen op het project is mogelijk vanaf donderdag 30 september om 10u00.
 

Volg het webinar van Groep Caenen Capital Fund

Op dinsdag 28 september om 19u30 kan je een webinar volgen met Thomas Buchmüller, COO bij Groep Caenen Capital Fund. Hierbij zal hij meer toelichting geven over de onderneming en de crowdlendingcampagne. Bovendien kan je ook live vragen stellen. Inschrijven voor het webinar kan HIER.

Bekijk de crowdlendingcampagne