Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Maar liefst 3 miljoen euro voor Groep Caenen Capital Fund

De grootste crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfundingplatform tot nu toe was een succes! Groep Caenen Capital Fund haalde maar liefst 3 miljoen euro op in een keer bij onze investeerders. Geen onbekende speler bij Bolero Crowdfunding, want het is al hun vierde geslaagde campagne.

Groep Caenen Capital Fund is een grote speler op de immobiliënmarkt. Dankzij haar uitgebreide netwerk en de naamsbekendheid krijgt het vastgoedfonds continu uit eerste hand de beste opportuniteiten in België voorgesteld.

De opbrengsten uit de crowdfundingscampagne moeten dienen voor de verdere uitbreiding en diversificatie van hun vastgoedportefeuille. Zo zal er hoofdzakelijk geïnvesteerd worden in projectgronden in de provincie Antwerpen en Vlaamse centrumsteden. Groep Caenen Capital Fund maakt standaard gebruik van een diverse financieringsmix en vult crowdlendinggelden steeds aan met traditionele bankfinanciering.

Investeerders krijgen een brutorendement van 5,5%. De terugbetaling gebeurt op het einde van de looptijd (5 jaar) en interesten worden jaarlijks uitbetaald.

Succes met de bouw, Groep Caenen Capital Fund!

Word gratis lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte