Finance Avenue 2017

Op zaterdag 18 november zijn we met Bolero Crowdfunding terug aanwezig op de grootste nationale geldbeurs voor spaarders en beleggers: Finance Avenue. Tijdens dit unieke evenement van De Tijd kunt u uitgebreid kennismaken met talrijke beursspecialisten en financiële goeroes. Aan onze stand kan u netwerken met tal van veelbelovende Belgische ondernemers en starters

Wilt u zeker zijn dat uw favoriete ondernemer/starter aanwezig is op de beurs? Geef hem/haar dan uw stem en vergroot zijn/haar kansen op één van de felbegeerde plaatsen. U kan 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende ondernemers. De 2 ondernemers met de meeste stemmen winnen een standplaats aan onze booth! Bovendien zullen de winnaars ook hun project live mogen pitchen tijdens twee Bolero Crowdfunding workshops.

Bent u zelf ondernemer en wil u ook graag deelnemen aan deze wedstrijd? Bekijk hier hoe u kan deelnemen.

 

Deze wedstrijd is ondertussen afgesloten

Breng uw stem uit

Furoo

Log in en stem

195 stemmen

Softwarepakket Furoo is de tool voor KMO’s om de aan – en verkoopadministratie te stroomlijnen en digitaliseren. Deze documenten kunnen door uw accountant rechtstreeks geëxporteerd worden naar zijn boekhoudpakket. Zo kan eenvoudig én efficiënt samengewerkt worden!

www.furoo.be

Trimiday

Log in en stem

184 stemmen

Reclamefrustraties verhogen door het ontwijken van reclame nog moeilijker te maken? No thanks! Trimiday brengt een positief reclame-verhaal met respect voor de consument, privacy & mediatijd. En dit maakt het beter, voor iedereen.

www.trimiday.com

Dagvers

Log in en stem

147 stemmen

DAGVERS maakt gezonde, kindvriendelijke artisanaal bereide maaltijden met biologische ingrediënten, geproduceerd in een korte keten en gemakkelijk duurzaam geleverd.

www.dagvers.org

Roger

Log in en stem

78 stemmen

Roger is a smart solution that combines revamping your internal communications with boosting your employee engagement. We love the combination of an engaged workforce with an increase of your profitability!

www.meetroger.io

Virtual Power

Log in en stem

51 stemmen

Virtual-Power brengt de energietransitie tot bij de eindklant. We bieden goedkopere energiecontracten aan die de flexibiliteit bij onze klanten optimaal benutten zonder de bedrijfsprocessen te schaden. Door gebruik te maken van een slimme sturing zorgen we dat een groter aandeel van hun energieverbruik afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen zoals wind en zon. Zo reduceren we hun ecologische voetafdruk en verlagen we tevens hun energiefactuur.

www.virtual-power.be

Fooddesk BVBA

Log in en stem

49 stemmen

Professionele begeleiding voor bakker, beenhouwer, horeca, zorgsector ivm digitale ondersteuning qua voedselinformatie * voedselveiligheid * voedselhygiëne. Fooddesk heeft een nieuwe "app" ontwikkeld die zowel recepturen (voedingswaarden berekenen, allergenen-info) als HACCP-module, takenbeheer, kostprijsberekening enz omvat.

www.fooddesk.be

Staenis BVBA

Log in en stem

48 stemmen

Staenis lanceert een innovatief bouwproduct, waarbij enerzijds de doe-het-zelver op een eenvoudige manier een perfect vlakke en schadevrije chape kan plaatsen en anderzijds kan de professioneel een hoogwaardige dekvloer afleveren.

www.staenis.com
Wedstrijdreglement

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Bolero Crowdfunding – KBC Securities NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, hierna genoemd “de organisator”.

Ondernemers kunnen gratis deelnemen aan de wedstrijd en dit tot zolang de wedstrijd loopt. Alle leden van Bolero Crowdfunding kunnen maximaal 3 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 1 stem per ondernemer. Op 3 november 2017 om 16 uur wordt de wedstrijd afgesloten. De 2 ondernemers die bij het afsluiten van de wedstrijd de meeste stemmen hebben verzameld winnen een gratis stand alsook de mogelijkheid hun project te pitchen tijdens de workshop van Bolero Crowdfunding. Er kunnen maximaal 2 winnaars genomineerd worden. In geval van ex aequo zal de organisator een additionele schiftingsvraag uitsturen aan de betrokkenen.

Elke rechtspersoon kan maximaal 1 lidmaatschap aanmaken op het platform van Bolero Crowdfunding. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaren de deelnemers zich onvoorwaardelijk akkoord met de bepalingen van dit reglement. De organisator behoudt zich het recht voor om stemmen nietig te verklaren indien zij van oordeel is dat niet volgens bovenvermeld wedstrijdreglement wordt gehandeld. De organisator behoudt zich het recht voor om een deelname van een ondernemer op elk moment stop te zetten. De organisator behoudt zich het recht voor de wedstrijd of de wedstrijdprijs geheel of gedeeltelijk te wijzigen, of te annuleren als onvoorziene omstandigheden dit rechtvaardigen. Noch de organisator, noch de door haar bij de wedstrijd betrokken derden, noch hun medewerkers of aangestelden kunnen hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De organisator of de door haar bij de wedstrijd betrokken derden kunnen in geen enkel geval en op geen enkele juridische grondslag door een deelnemer aansprakelijk worden gesteld voor een geleden nadeel of schade van welke aard ook.

Op deze actie is het Belgisch recht van toepassing. Bij betwisting zijn de Belgische rechtbanken bevoegd.