Maak tijdens de KBC Securities Entrepreneurial Summit kennis met deze 42 ondernemers:

Tijdens de KBC Securities Entrepreneurial Summit zal het aanwezige publiek “Belgium’s most promising start-up” bekronen. Hoe gaat dit in zijn werk? Het aanwezige publiek ontvangt bij het onthaal op de beurs een fictief bedrag van 10.000 Boleuro’s. Met dit bedrag kunnen zij aan de slag als investeerder en kunnen zij, via de Boleuro-app, fictieve aandelen kopen van de aanwezige ondernemers en start-ups die standhouder zijn. Eén aandeel van elke start-up kost 50 Boleuro. Voor de ondernemers is het de bedoeling om zoveel mogelijk investeerders aandelen te laten kopen van hun bedrijf. De ondernemer die op zaterdag 22 oktober om 14u30 het meeste aantal aandelen heeft verkocht gaat met de eer lopen en is op democratische wijze verkozen door de crowd als “Belgium’s most promising start-up”.

Met dank aan de partners die het event ondersteunen kunnen we 5 ondernemers met het meeste aantal verkochte aandelen belonen met een prijzenpakket ter waarde van zo’n 90.000 euro. 

Bekijk hier het prijzenpakket dat de ondernemers kunnen winnen.

DroneGrid

DroneGrid

DroneGrid levert on-demand aerial intelligence voor industrieën die nood hebben aan regelmatige inspectie en monitoring. Dronegrid werkt hiervoor met een unieke combinatie van drones en oplaadstations die volledig bestuurd worden vanuit de cloud.
Xetal

Xetal

Xetal is innovating the way building adapt to people needs. We have developed an innovative indoor people localisation technology that does not require a person wearing or carrying any type of device or phone.