Stem op uw favoriete ondernemers

Kies zelf wie u wilt zien op de KBC Securities Entrepreneurial Summit in Leuven. Breng uw stem uit en geef hen een booth cadeau!

Op zaterdag 22 oktober organiseert KBC Securities haar 3de Entrepreneurial Summit. Tijdens dit unieke evenement in Leuven kunt u uitgebreid kennismaken en netwerken met tal van veelbelovende Belgische ondernemers en starters.  Wilt u zeker zijn dat uw favoriete ondernemer aanwezig is op de beurs? Geef hem/haar dan uw stem en vergroot zijn/haar kansen op één van de felbegeerde plaatsen. U kan 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende ondernemers. De 5 ondernemers met de meeste stemmen winnen een booth! Bovendien zullen de winnaars ook hun project live mogen pitchen in de grote aula van het KBC-gebouw in Leuven.

Bent u zelf ondernemer en wil u ook graag deelnemen aan deze wedstrijd? Bekijk hier hoe u kan deelnemen.

 

De wedstrijd is sinds 21 september 2016 18h afgesloten! Binnenkort maken we de winnaars bekend!

Breng uw stem uit

Kodibox

Log in en stem

713 stemmen

Kodibox maakt verhuizen gemakkelijk, leuk én milieuvriendelijk met zijn unieke verhuurdienst van kunststof verhuisdozen. Een handig én duurzaam alternatief voor karton. Zeg maar de Tesla van de verhuisdozen.

www.kodibox.be

Accounteer

Log in en stem

697 stemmen

Accounteer is een online accounting platform voor kleine en middelgrote ondernemingen. Wij maken boekhouden toegankelijk en leuk om te doen.

www.accounteer.com

Dimension4

Log in en stem

602 stemmen

Dimension4 heeft ‘D4 Print’-software en ‘D4 Services’-diensten ontwikkelend om middelgrote en grote bedrijven toegang te geven tot professionele, gedecentraliseerde 3D-printcapaciteit. Deze kan ingezet worden voor het op grote schaal personaliseren van consumentenproducten, alsook voor de productie van industriële reserveonderdelen.

www.dimension4.xyz

Nōhau

Log in en stem

594 stemmen

Tijdens een aanwervingstraject levert Nohau passende profielen aan zijn klanten door “Connectoren" (gaan in hun professionele netwerk op zoek naar geschikte kandidaten) en “Experten” (evalueren de potentiële kandidaten mee op basis van hun jarenlange ervaring) in te schakelen. Deze 2 vormen van expertise zorgen voor de correcte interpretatie van de functieomschrijving, waardoor de procedure efficiënter verloopt, zowel voor de klant als voor de kandidaat.

www.nohau.be

Postbuzz

Log in en stem

537 stemmen

Postbuzz.com biedt een alternatief voor de klassieke 'door-to-door’ markt die vandaag onder druk staat. Een online prikbord die nieuwtjes, events, promoties, … rondom je woonplaats verzameld én je de mogelijkheid geeft om ook zelf je buurt te bereiken. Zonder overlast in de brievenbus.

www.postbuzz.com

Safewatch

Log in en stem

513 stemmen

T.W.I.S.T. niet zomaar een uurwerk! De eerste draagbare intelligente toestellen in de wereld, met persoonlijke en medische assistentie, beveiliging en veel meer. Ontworpen om levens te redden.

www.safewatch.twist.eu.com

tsjing

Log in en stem

496 stemmen

Bestel en betaal dranken en voeding met de tsjing app in bars, tijdens festivals, in voetbalstadions ... Nooit meer wachten om te bestellen of te betalen. Dranken producenten krijgen toegang tot real-time markt intelligentie.

www.tsjing.eu

FOODDESK

Log in en stem

400 stemmen

Het unieke allergenen en voedingswaardensysteem om eenvoudig en snel met alle wettelijke verplichtingen (elk voedingsbedrijf) in orde te zijn. Uitgebreide software zoals HACCP (hygiëne en veiligheid in een voedingsbedrijf), kostprijsberekening op maat, eigen webwinkels en TV-reclame.

www.fooddesk.be

Pozyx Labs

Log in en stem

383 stemmen

Pozyx Labs is een startup bedrijf opgericht in 2015 en in minder dan een jaar tijd hebben Apple, FedEx en Caterpillar ons product genaamd Pozyx gekocht. Pozyx is een oplossing voor indoor positionering met een ongeziene nauwkeurigheid.

www.pozyx.io

Ritchie

Log in en stem

311 stemmen

Ritchie was een traditionele familiale limonade uit Vlaams Brabant (1950-1979). Met de herlancering van Ritchie, de eerste Belgische bio-limonade, neemt Jan Verlinden (4de generatie) de familie traditie terug op.

www.drinkritchie.com

BME

Log in en stem

241 stemmen

BME heeft een volledig geautomatiseerd cloud-based logistiek platform. Bedrijven die hun logistiek willen outsourcen, kunnen bij BME terecht voor warehousing, e-fulfilment, en ook voor e-shop development.

www.bme.be

Meplis

Log in en stem

191 stemmen

Meplis ondersteunt organisaties, dokters en patienten door het aanbieden van beveiligde collaboratie platformen om health communities te bouwen, dewelke kunnen verrijkt worden met gepersonaliseerde educatieve en care moniitoring applicaties, zowel web & mobile.

www.meplis.com

Citybeacon Belgium

Log in en stem

182 stemmen

Citybeacon Belgium introduceert een nieuwe generatie intelligent straatmeubilair. Deze circa 4 meter hoge ‘stadsbakens’ verbinden veiligheid, informatie en communicatie via een intelligent platform met de bewoners, bezoekers en ondernemers van de stad. De Citybeacon’s lossen de huidige wildgroei in de fysieke infrastructuur van een stad op door het integreren van camera’s, informatieborden, bewegwijzeringsborden, antennes, advertentieruimten en videoschermen. Hierdoor krijgt iedereen toegang tot een aantal vernieuwende digitale en interactieve functionaliteiten.

www.citybeacon.info

Quadribel

Log in en stem

173 stemmen

Bedenker van een toestel om de veiligheid van mensen in het algemeen en in het bijzonder in het verkeer te verhogen.

www.quadribel.be

Turbulent

Log in en stem

153 stemmen

Turbulent ontwikkelt turn-key micro-waterkrachtcentrales die efficient decentrale en hernieuwbare energie produceren uit rivieren met een zeer laag hoogteverschil zonder impact op de natuur!

www.turbulent.be

Tripletwin

Log in en stem

141 stemmen

Na de zomer lanceren we de myBillboard app - getest met 1000+ gebruikers. Jouw smartphone wordt jouw billboard. Je krijgt gratis premium internet services. Jouw keuzes, jouw voorwaarden.

www.tripletwin.be

Venyous

Log in en stem

128 stemmen

Op Venyous boek je onontdekte private locaties voor je volgend speciaal evenement. Heb je zelf een ruime loft, een mooie tuin of een industrieel magazijn? Via Venyous maak je er op een snelle, leuke en veilige manier een extra inkomen van.

www.venyous.be

Deer Lord Games

Log in en stem

120 stemmen

Deer Lord is een strategisch 'party' kaartspel voor 4 tot 8 spelers waarbij spelers een duel tegen elkaar kunnen spelen terwijl ze andere dingen onopgemerkt kunnen doen en tegelijkertijd wel moeten kunnen bewijzen dat ze dit gedaan hebben...

www.deer-lord.com

De 6 Helmen

Log in en stem

118 stemmen

Sinds 2 jaar kan je ne Crabbelaer drinken in Gent. Geïnspireerd op een eeuwenoud Gents bier. Crabbelaer is een topproduct mee nen hoek af en wordt ondermeer door (flemish) foodies geprezen in en rond Gent.

www.crabbelaer.be

GreenPulse

Log in en stem

108 stemmen

Particulieren die niet beschikken over een goed georiënteerd dak of in een appartement wonen, investeren in zonnepaneelparken op daken van scholen of bedrijven en genieten van 5 a 7% rendement.

www.greenpulse.eu

DDSoft

Log in en stem

106 stemmen

DDSoft is een vzw die zich inzet voor personen met een beperking. Wij willen hen meer zicht en info geven over hun eigen leven!

www.ddsoft.be

EquiVITA

Log in en stem

106 stemmen

The platform for the horse loving community. Bringing people together to share and transact, because we all want the best for our horse. Search and offer almost everything in one portal… Equivita

http://equivita.world/

Madam Bakster

Log in en stem

105 stemmen

Madam Bakster, the guiltfree bakery is een online bakkerij met een focus op gezonde desserts. We werken uitsluitend met natuurlijke grondstoffen. Havermout, noten, kokosolie, avocado's! Je kan het zo gek niet bedenken. Op die manier staan wij voor gezonde en bewuste keuzes maken en samen genieten. Want een dessert eet je nooit alleen.

www.madambakster.be

June - Smart Utility NV

Log in en stem

95 stemmen

June zoekt continu de beste marktprijs en verandert je automatisch tussen energieleveranciers. Dankzij de besparingsgarantie ben je altijd zeker dat je meer bespaart dan je betaalt.

www.june.energy/

Forganiser

Log in en stem

83 stemmen

De missie van Forganiser is het automatiseren van flexibele arbeid. Van het aannemen van nieuwe medewerkers tot het uitbetalen van hun loon. Een easy-to-use planningsmodule koppelt werkgevers aan duizenden flexibele werknemers.

www.forganiser.be

DESIGNFLOATER

Log in en stem

78 stemmen

The place where architects and designers find local craftsmen, production companies and manufacturers to convert their designs into reality.

www.designfloater.com

BuildEye

Log in en stem

66 stemmen

Het initiële BuildEye platform laat bouwbedrijven toe om alle informatie over een (ver)bouwproject samen te brengen - zoals projectplanning en contactdetails - naar alle belanghebbenden via de BuildEye website en app.

www.build-eye.com

Bao House

Log in en stem

65 stemmen

Bao House is een project dat de manier waarop appartementen worden gebouwd aan het herwerken is. Met ons eerste product mikken we op een lagere kostprijs van 30% en een drastische verlaging van de ecologische impact van het constructie process.

www.baohouse.be

BookWidgets

Log in en stem

62 stemmen

BookWidgets helpt leerkrachten in scholen die werken met tablets om leerlingen actiever bij de les te betrekken door het voor leerkrachten gemakkelijk te maken om zelf interactief digital lesmateriaal te maken. Wij bieden een heel eenvoudig software platform aan waarmee leerkrachten in enkele minuten oefeningen en educatieve spelletjes kunnen in mekaar steken. BookWidgets wordt al gebruikt door meer dan 3000 leerkrachten in meer dan 50 landen.

www.bookwidgets.com

De TarwegrasBoer

Log in en stem

56 stemmen

De TarweGrasBoer focust zich ons op het verspreiden van kennis rond -, kweken en verdelen van TarweGras. Tarwegras is het meest ecologische "powerfood" dat er bestaat! Een zeer krachtig medicijn dat we tot in de keuken van iedereen willen brengen. Dit doen we via voedsel pakketten, porties die we opsturen met de post, aanwezigheid op evenementen en het geven van workshops.

www.tarwegrasboer.be

Fox Cuisine

Log in en stem

55 stemmen

Vergeet de vraag “Wat schaft de pot vandaag”! Kies voor 11u een FOX-menu, ontvang uw FOX-box op jouw kantoor met alle heerlijke ingrediënten, gesneden & in de juiste hoeveelheid en kook in 30 minuten.

www.foxcuisine.be

CubeLock™

Log in en stem

54 stemmen

CubeLock™ is een innovatief modulair bouwsysteem dat snel en eenvouwdig in en uit elkaar klikt. Daarmee kunnen producenten de klassieke bindingstechnieken (vijzen, lijm...) vervangen door innovatieve magneten en daardoor materiaal op een veel duurzamere wijze ontwikkelen.

www.imagemagnetics.be

Curious Cats

Log in en stem

52 stemmen

Curious Cats is een start-up die digitale tools en games maakt voor kinderen van 2 tot 22. Onze games helpen de kinderen om zichzelf of de wereld beter te leren snappen. Onze eerste productie is “Ava & Trix”. Dit is een reeks van digitale episodes voor de lagere scholen (met tablet of digibord) die kinderen (met een bijzondere aandacht voor meisjes) toont dat wetenschap en techniek fun is. Ava & Trix laat de kinderen terug experimenteren. Op de tablet maar ook in het echt.

www.ava-trix.com

Wonky

Log in en stem

47 stemmen

Wonky provides you with healthy & delicious spreads & dips made of food surplus. Wonky's mission: put an end to food waste! Let's get Wonky and spread, dip & spoon to rescue veggies and fruits!

www.wonkyspread.weebly.com

Inmanta

Log in en stem

46 stemmen

Inmanta vereenvoudigt deployment van software tot een simpele klik op de knop. Onze unieke aanpak voor automatisatie maximaliseert de efficiëntie en consistentie in complexe IT systemen (bv. telecom en banken).

www.inmanta.com

Scooty

Log in en stem

46 stemmen

Met Scooty wordt een deelsysteem opgezet met elektrische scooters in Brussel. De scooters zullen in free float verspreid over de stad komen te staan en gebruikers zullen een scooter kunnen traceren, huren en starten via een mobiele applicatie.

scooty.brussels

Pridiktiv

Log in en stem

43 stemmen

Pridiktiv is een slim en mobiel platform dat mensen die actief zijn in de zorgsector beter en efficiënter laat samenwerken. Zo stijgt de kwaliteit van de zorg en is er meer tijd voor de patient.

www.pridiktiv.care

Seal Jobs

Log in en stem

39 stemmen

Seal is een digitaal job platform dat bedrijven en werkzoekenden gedurende heel het aanwervingsproces bijstaat. Door behulp van bidirectionele matchingalgoritmes worden niet alleen de beste vacatures voorgeschoteld maar krijgen ook de bedrijven onmiddellijk de beste kandidaten aangeboden. Na de matching zorgt het systeem voor een volledige correcte afhandeling van alle legale aspecten zoals loonverweking en uitbetalingen.

www.seal-jobs.com

Prior-IT

Log in en stem

39 stemmen

Jaarlijks zijn er in België 11.000 hartstilstanden. De overleving ligt bedroevend laag. EVapp biedt hiervoor een oplossing. EVapp is een smartphone applicatie welke medische getrainde vrijwilligers bij een hartstilstand alarmeert. Zij kunnen dan reanimatie toepassen in afwachting van de hulpverleners en aldus levens redden.

www.evapp.org

Proef

Log in en stem

36 stemmen

Proef! is een recept: een deel foodlab dat durft experimenteren en innoveren, een deel cocreatie testkeuken voor onderzoek & prototypering, een deel food incubator & accelerator voor food start-ups en een deel opleidingscentrum waar workshops worden gehouden.

www.proef.club

Transmate

Log in en stem

35 stemmen

In Europa rijdt 1 vrachtwagen op 4 leeg rond, de anderen zijn vaak niet eens voor de helft gevuld. Transmate is een online platform dat verladers en vervoerders toelaat op een efficiënte manier partnerships op te zetten en processen transparant te beheren.

www.transmate.eu

CHESTNOTE

Log in en stem

33 stemmen

Chestnote transformeert elke digitale boodschap in een schatkist die haar geheimen enkel prijs geeft wanneer aan specifieke voorwaarden werd voldaan.

www.chestnote.com

GAPP

Log in en stem

30 stemmen

Gapp zorgt ervoor dat jouw meetings op een veel efficiëntere manier kunnen vastgelegd worden. De bestaande kalenders (iCloud, Office 365, Google Calendar,...) van jouw genodigden worden simpelweg op elkaar gelegd en automagisch wordt zo het ideale moment voorgesteld.

www.letsgapp.com

Around Media

Log in en stem

30 stemmen

Around Media biedt vastgoedmakelaars de tools om te communiceren over vastgoed met behulp van 360º virtuele tours op een eenvoudige en betaalbare manier.

www.around.media

CarAmigo

Log in en stem

28 stemmen

CarAmigo brengt autodelers samen: auto-eigenaars recupereren deels hun autokosten en mensen zonder auto rijden toch wanneer ze willen. Minder auto’s, minder vervuiling, minder files en minder kosten zijn het gevolg.

www.caramigo.be

Loop

Log in en stem

27 stemmen

LOOP herdefinieert het oordopje qua geluid, design en gevoel. 'Party harder while protecting your ears'.

Loop

Guide2Property

Log in en stem

27 stemmen

Met Guide2Property betreed je wel het nieuwe tijdperk van vastgoed. We streven ernaar om het vastgoedproces zo vlot mogelijk te laten verlopen, en zetten daarbij onze gebruikers centraal. Op ons online platform bieden we je op een proactieve manier relevante informatie en begeleidt ons systeem je automatisch in alle acties die je moet ondernemen.

www.guide2property.be

Cr3do

Log in en stem

25 stemmen

Cr3do is een online 3D printing service waar KMO’s op basis van een foto, schets of ideé een professionele 3D print kunnen bestellen.

www.cr3do.be

CitizenLab

Log in en stem

25 stemmen

CitizenLab is een citizensourcing platform voor steden. De stad gebruikt CitizenLab om de mening van haar burgers te raadplegen en om hen te laten opkomen met creatieve oplossingen voor stedelijke uitdagingen.

www.citizenlab.co

Jooki - The Jukebox for Kids

Log in en stem

24 stemmen

Jooki is a fun music player that anyone can use anywhere, anytime. Designed to share the magic of music with the entire family, including the youngest ones. Jooki is: portable, sounds great. Kids use figurines, not a screen to choose what music is played. Designed to be kid-proof: strong, safe and with smart parental controls. Plays files stored on Jooki (sourced from CD's, iTunes, ...) and also supports Spotify streaming and Bluetooth.

www.jooki.rocks.be

4LMNTS (four elements)

Log in en stem

23 stemmen

4LMNTS ontwerpt fiets-& triathlonoutfits voor vrouwen om te zwemmen, fietsen en lopen in stijl. Gedaan met fietsen in mannenpakjes, de wereld is onze runway.

www.4lmnts.eu

Sizable

Log in en stem

23 stemmen

Sizable produceert made-to-fit ondergoed, gemaakt uit ecologische materialen. Op maat van elke man, dankzij een revolutionaire maattabel, gebaseerd op bodyscan technologie.

www.sizable.eu

Gifts by Sir

Log in en stem

22 stemmen

Gifts by Sir is een app waarmee u snel een geschikt cadeau kan vinden. Na het beantwoorden van enkele vragen zoekt de app een cadeaumatch bij een handelaar in uw buurt. U kan kiezen om uw geschenk in de winkel af te halen of thuis te laten leveren.

www.giftsbysir.com

AcademicLabs

Log in en stem

21 stemmen

AcademicLabs is a platform that enables everyone to easily find research partners, technologies and services at universities and university colleges.

www.academiclabs.co

Poppr

Log in en stem

21 stemmen

Poppr is gespecialiseerd in all things VR: virtual tours, 360 video, Google Street View voor bedrijven, Oculus Rift, Google Cardboard, 3D Rendering.. met tal van opties om te personaliseren op maat van je bedrijf.

www.poppr.be

POM - Addocted NV

Log in en stem

18 stemmen

POM is de mobiele app voor de verwerking van al je binnenkomende facturen. Altijd en overal. Elektronisch en op papier.

www.justpom.it/nl/

BeSports

Log in en stem

18 stemmen

BeSports is an online platform that offers daily tournaments in a wide range of games. Players of similar skill levels will be matched to compete against each other.

www.besports.be

ViViDoctor

Log in en stem

16 stemmen

We provide Virtual Visits to Real Doctors. Busy parent? Time-stuck traveller? No need to let your healthcare go anymore. Tap the ViViDoctor app and we'll let you video visit a doctor within minutes.

www.vividoctor.com

GeoView

Log in en stem

16 stemmen

GeoView biedt professionele oplossingen voor het verzamelen, beheren en delen van foto's en video's, gekoppeld aan plaats en tijd. GeoView is hardware onafhankelijk en beschikbaar als app, desktop en webtoepassing.

www.geoview.be

Howaboutsales

Log in en stem

16 stemmen

Howaboutsales brengt hoofdkantoor en filiaal/tussenpersoon dichter bij elkaar. Howaboutsales laat beide partijen beter samenwerken door een gebruiksvriendelijke software. Resultaat is een betere dienstverlening voor de eindklant en een verhoogde productiviteit voor zowel hoofdkantoor als filiaal/tussenpersoon.

www.howaboutsales.com

Monotote inc.

Log in en stem

16 stemmen

Monotote is redefining e-commerce with integrated buy buttons and multi branded shoppingcarts. Retailers, webshops, brands, publishers, websites, videos etc. can now interact to each other anytime, anywhere, any device, anyplace, enabling people to purchase at the point of inspiration.

www.monotote.com

Arcofarma

Log in en stem

16 stemmen

Arcofarma is een apotheek met een uitgesproken multi-channel aanpak die aanleiding geven tot een aantal onderscheidende en complementaire verkoopskanalen. Het is de bedoeling het e-kanaal verder te internationaliseren en daarvoor kapitaal op te halen.

www.arcofarma.be

Vindr

Log in en stem

16 stemmen

Met Vindr navigeer je naadloos en intelligent naar elke 'category of Interest' in de wereld, mede-georganiseerd en in kaart gebracht door onze community.

www.vindr.be

Valpeo

Log in en stem

16 stemmen

Valpeo is een B.I. applicatie die een organisatie voorziet van een volledig geïntegreerd inzicht in het niveau waarop waarde wordt gecreëerd, de samenhang met de strategische doelstellingen en de mate waarin de cultuur en de organisatiestructuur afgestemd is, de huidige en toekomstige mogelijkheden van talenten - kandidaten en werknemers meet - om de prestaties te maximaliseren en een degelijk beloningsbeleid te ontwikkelen. En finaal hoe de board als een katalysator kan werken.

www.valpeo.com

FleetMaster

Log in en stem

16 stemmen

FleetMaster ontwikkelt innovatieve, modulaire en niche ERP cloud software voor fleet management met focus op verhuur-, lease- en wagendeelbedrijven.

www.fleetmastersoftware.com

Wayward Projections

Log in en stem

16 stemmen

Developing and realization of artistic and commercial projections, Video-mapping, beaming on buildings, walls, trees, cars.. WHATEVER A fine way to attract attention.

www.waywards.be

Mercit

Log in en stem

16 stemmen

Mercit is een B2B e-commerce platform dat kostenefficiëntie realiseert door de orderverwerking te centraliseren en bepaalde taken te automatiseren. Hierbij wisselt Mercit vlot data uit met alle types van systemen, tools en nieuwe technologieën.

www.mercit.be

Atendi Care

Log in en stem

16 stemmen

Atendi Care is een netwerk- en communicatie-infrastructuur voor ziekenhuizen en woonzorgcentra die vraag en aanbod op elkaar afstemt en zorgaanvragen efficiënt beheert vanuit een online softwareplatform.

www.atendi.be

Uzit Pro BVBA

Log in en stem

2 stemmen

Wij zijn een betaalbaar en gebruiksvriendelijk ERP-pakket voor KMO’s met als doel de administratieve druk te verlichten en de samenwerking met accountant te optimaliseren.

www.uzitpro.be

Registreer u alvast voor de KBC Securities Entrepreneurial Summit op zaterdag 22 oktober te Leuven.

Wedstrijdreglement

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Bolero Crowdfunding – KBC Securities NV, Havenlaan 12, 1080 Brussel, hierna genoemd “de organisator”.

Ondernemers kunnen gratis deelnemen aan de wedstrijd en dit tot zolang de wedstrijd loopt. Alle leden van Bolero Crowdfunding kunnen maximaal 3 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 1 stem per ondernemer. Op 21 september 2016 om 18 uur wordt de wedstrijd afgesloten. De 5 ondernemers die bij het afsluiten van de wedstrijd de meeste stemmen hebben verzameld winnen een gratis stand alsook de mogelijkheid hun project te pitchen in de grote aula op de KBC Securities Entrepreneurial Summit in Leuven op zaterdag 22 oktober 2016. Er kunnen maximaal 5 winnaars genomineerd worden. In geval van ex aequo zal de organisator een additionele schiftingsvraag uitsturen aan de betrokkenen.

Tijdens de looptijd van deze wedstrijd kunnen een aantal tussensprints worden georganiseerd waarbij een afzonderlijke telling zal gebeuren van extra behaalde stemmen tijdens een bepaalde periode. Deze tussensprints alsook de daaraan verbonden prijzen zullen ad hoc bekend gemaakt worden aan de deelnemers.

Elke rechtspersoon kan maximaal 1 lidmaatschap aanmaken op het platform van Bolero Crowdfunding. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaren de deelnemers zich onvoorwaardelijk akkoord met de bepalingen van dit reglement. De organisator behoudt zich het recht voor om stemmen nietig te verklaren indien zij van oordeel is dat niet volgens bovenvermeld wedstrijdreglement wordt gehandeld. De organisator behoudt zich het recht voor om een deelname van een ondernemer op elk moment stop te zetten. De organisator behoudt zich het recht voor de wedstrijd of de wedstrijdprijs geheel of gedeeltelijk te wijzigen, of te annuleren als onvoorziene omstandigheden dit rechtvaardigen. Noch de organisator, noch de door haar bij de wedstrijd betrokken derden, noch hun medewerkers of aangestelden kunnen hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De organisator of de door haar bij de wedstrijd betrokken derden kunnen in geen enkel geval en op geen enkele juridische grondslag door een deelnemer aansprakelijk worden gesteld voor een geleden nadeel of schade van welke aard ook.

Op deze actie is het Belgisch recht van toepassing. Bij betwisting zijn de Belgische rechtbanken bevoegd.