Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ardancy haalt 1 miljoen euro op met succesvolle crowdlendingcampagne

Vorige week lanceerde Ardancy een crowdlendingcampagne op ons platform. Daarmee haalden ze hun doelbedrag van maar liefst 1 miljoen euro op bij meer dan 400 investeerders. De vennootschap zal het geld gebruiken voor de aankoop, de renovatie en het beheer van het retailpark ‘Le triangle de Trois Frontieres’, een reeds bestaand winkelcomplex met een strategische ligging op de grens van België, Frankrijk en Groothertogdom Luxemburg.

Het in de jaren '80 gebouwde retailpark van bijna 9.000 m² werd in 2008 al deels gerenoveerd, maar dat werk wil Ardancy nu verder zetten. Hierbij zetten ze vooral in op een grondige modernisatie met oog voor groene zones op het domein en een aangename klantenervaring. De ideale ligging van het winkelcomplex, op het drielandenpunt, samen met de modernisering, moet op termijn meer klanten aantrekken en groei teweeg brengen.

Investeerders krijgen een rendement van 6,5%. De terugbetaling van het kapitaal is voorzien op het einde van de looptijd, na 5 jaar. De interesten worden jaarlijks uitbetaald.

We wensen Ardancy veel succes met ‘Le triangle de Trois Frontieres’!

Mis geen enkele campagne, word nu lid van Bolero Crowdfunding