Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van Ardancy

Op donderdag 22 oktober lanceert Ardancy een crowdlendingcampagne. Met deze campagne wil Ardancy het retailpark ‘Le triangle de Trois Frontieres’ aankopen, renoveren en beheren. Het gaat om een bestaand winkelcomplex met een strategische ligging op de grens van België, Frankrijk en Groothertogdom Luxemburg.

Ardancy, een vennootschap onder het Luxemburgse investeringsfonds Venture Real Estate, wil met haar crowdlendingcampagne 1 miljoen euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 5 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 6,5%. De terugbetaling van kapitaal is voorzien in bulletvorm. Dat wil zeggen: een volledige terugbetaling van het kapitaal op het einde van de looptijd. De interesten worden jaarlijks uitbetaald. Daarbij stellen de aandeelhouders zich garant voor de terugbetaling van de hoofdsom en de interesten bij de uitgifte van deze obligatielening.

Ardancy maakt gebruik van een financieringsmix en combineert crowdlending met een bancaire financiering. Het totale bedrag zal gebruikt worden voor de vernieuwing en modernisering van het domein, de parking én de winkels. Die winkels zijn vandaag reeds allemaal verhuurd. Het in de jaren '80 gebouwde retailpark van bijna 9.000 m² werd in 2008 al deels gerenoveerd en dat werk wil Ardancy nu verderzetten. Hierbij gaan ze vooral voor een grondige modernisatie met oog voor groene zones op het domein en een aangename klantenervaring. De ideale ligging van het winkelcomplex, op het drielandenpunt, samen met de modernisering, moet op termijn meer klanten aantrekken en groei teweeg brengen.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk vanaf donderdag 22 oktober om 10u00.
 

Ontdek de crowdlendingcampagne van Ardancy