Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Bolero Crowdfunding in 'De Grote Geldbarometer' van VTM NIEUWS

Elk jaar rond nieuwjaar stelt financieel expert Paul D’Hoore voor VTM NIEUWS een beleggingsportefeuille samen van 10.000 euro: ‘De Grote Geldbarometer’. Na één jaar maakt men de evaluatie op van deze beleggingsportefeuille en kijkt men naar de opbrengst. Vorige week stelde Paul D’Hoore dan ook de resulaten voor van zijn portefeuille in 2020.

In 2020 had Paul D’Hoore ook in obligaties belegt. Normaal belegt hij jaarlijks in de staatsbon, maar aangezien er in 2020 geen staatsbon is uitgegeven koos hij voor obligatielening van een bedrijf. 

Hij investeerde namelijk in de obligatielening van Belgian Cycling Factory. Deze onderneming is de koepel boven de grootste Belgische sportfietsmerken Ridley en Eddy Merckx. Enkel via Bolero Crowdfunding was het mogelijk om te investeren in deze obligatielening.

Via deze obligatielening wou Belgian Cycling Company namelijk 500.000 euro ophalen om verder te digitaliseren. En met succes! Want in een paar minuten was de campagne volledig gefund. De investeerders kregen voor hun investering een brutorendement van 6%, dus netto 4,2%.

Bekijk hieronder het fragment uit 'De Grote Geldbarometer'.

Interesse om in 2021 ook te beleggen in een obligatielening van Bolero Crowdfunding?

Word dan nu snel lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsopportuniteiten