Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Download het gratis topic - 'Feit of fictie: crowdlending is duur voor een ondernemer'

Crowdlending? Is dat niet duur? Heel wat ondernemers stellen ons die vraag en daar willen we graag een antwoord op bieden.

We schreven een topic dat je gratis kan downloaden en waarin je alle informatie over crowdlending én zijn kosten terug kan vinden.

Als je financiering zoekt voor een project van je onderneming is crowdlending - op het eerste gezicht - inderdaad niet de goedkoopste optie. Maar het is niet zo zwart-wit als het lijkt.  
Heb je al eens nagedacht over de (onverwachte) voordelen van crowdlending? Naast financiering kan een crowdlendingcampagne de marketing, klantenbinding of naamsbekendheid van je bedrijf een stevige boost geven. Met zelfs wat persaandacht erbovenop. Daarnaast kan geld dat opgehaald is via crowdlending door de bank beschouwd worden als eigen inbreng, waardoor het een financiële hefboom kan creëren bij het waarmaken van je plannen. 

In deze topic doen we alle voordelen, de financiële en de niet-financiële, van een crowdlendingcampagne voor jou uit de doeken en gaan we te rade bij een aantal ondernemers die in het verleden via ons platform al een campagne organiseerden. 

Ben je ondernemer? Wil je meer weten? Download dan ons gratis topic

KLIK HIER om het topic GRATIS te DOWNLOADEN