Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Campagnes op eindvervaldag

In maart 2024 zijn er ook 3 obligaties op eindvervaldag gekomen en hebben de emittenten van Timepiecebank, UniqWonen en Montserrat de laatste terugbetaling van hun respectievelijke crowdfundingcampagne correct terugbetaald.

Je herinnert je misschien nog wel de campagne van Timepiecebank, een onlineverkoper van luxehorloges? Onze collega Kristien alleszins wel, het was 1 van de eerste dossiers die ze mocht begeleiden bij Bolero Crowdfunding. 01/03/2019 was de emissiedatum van de obligatie, met een looptijd van 60 maanden. Zodoende werd op 01/03/2024 de allerlaatste maandelijkse betaling door Timepiecebank uitgevoerd. Wij wensen zaakvoerder David veel succes voor de verdere groei van zijn onderneming en willen hem ook hartelijk danken voor de correcte en stipte terugbetalingen gedurende de ganse campagne!

Het familiebedrijf met de fijnste chocolade, Montserrat, mocht in maart zijn crowdfundingcampagne afsluiten en werd de laatste terugbetaling uitgevoerd.  Dankzij de investering van 275 investeerders werd de uibreiding van Montserrat in het buitenland financieel ondersteund. Daarmee werd een mooie groeisprong in hun chocoladeverhaal gerealiseerd. Montserrat betaalde de afgelopen 3 jaar elke vervaldag steeds correct terug. We willen hen dan ook bedanken voor deze mooie opportuniteit en wensen hen veel succes met toe met de internationalisering van het donkere goud.

Uniq Wonen was dan weer een crowdfundingcampagne uit een heel andere sector, nl. de vastgoedsector. Projectontwikkelaar Uniq Wonen haalde in maart 2021 500.000 euro op voor de realisatie van een vastgoedproject te Hasselt (O’bois - uniqwonen.be). De bullet-obligatie kwam op 16 maart 2024 op haar eindvervaldag. Alle investeerders ontvingen, zoals voorzien, de terugbetaling van het geïnvesteerde kapitaal en de verschuldigde rente terug. Hartelijk dank Uniq Wonen voor deze fijne campagne en we wensen je veel succes met de realisatie van de lopende projecten toe. En wie weet ... maybe we will meet again? Houd de komende weken zeker onze nieuwe projecten in de gaten 😊!