Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van e-RS

In een tijd waarin de klimaatcrisis en de klimaatdoelstellingen van Europa centraal staan, is de transitie naar elektrisch rijden een cruciale stap naar een schonere en groenere toekomst. E-RS speelt hierin een essentiële rol dankzij zijn hoogwaardige en toekomstbestendige laadinfrastructuur. Met zijn modulaire en gecentraliseerde technologieën zoals de Charging Master dragen zij bij aan een efficiënter energiegebruik en een lagere CO2-uitstoot, waardoor ze de Europese doelstellingen voor een groenere mobiliteit helpen realiseren.

Op de frontlinie van innovatie en duurzaamheid, brengt e-RS een revolutie teweeg in de wereld van elektrisch laden. En nu, met een gloednieuwe crowdfundingcampagne op het Bolero-platform, nodigen we jou uit om deel te nemen aan dit spannende avontuur. Want op donderdag 21 maart 2024 wil het team van e-RS, via de uitgifte van een obligatie, maximum 1 000 000 euro ophalen.

Er was eens…

De geschiedenis van e-RS begon met een unieke samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf Sagro en het Belgische bedrijf Raepsaet Product Design dat gespecialiseerd is in engineering en prototyping. Samen ontwikkelden ze een baanbrekende laadoplossing waarbij de laadcomponenten niet langer in de laadpaal werden geplaatst, maar gecentraliseerd werden in een voetpadkast of wandkast. Uit de joint venture van Raepsaet Product Design en Sagro ontstond in juni 2022 e-RS.

Met een team van 11 gedreven collega’s zet e-RS niet alleen in België, maar ook in Nederland laadoplossingen in de schijnwerpers. Met duurzaamheid in het achterhoofd produceren ze al hun laadpunten zelf en streven ze naar de hoogste kwaliteit en weerbestendigheid. Met ‘Charging Master’ biedt e-RS een uniek concept dat modulair, schaalbaar en toekomstbestendig is.

Uniek laden

Maar de visie van e-RS reikt veel verder dan alleen maar productverkoop. E-RS is dé pionier op het gebied van end-to-end en innovatieve laadoplossingen. Van laadpunten, infrastructuurwerken en installatie tot bijbehorende software zoals energiemanagementsystemen, Charging Point Operator-platforms en parkeermanagementsystemen… e-RS biedt een complete oplossing van A tot Z aan. Dankzij de in-house ontwerp- en productiecapaciteit kunnen zij volledig gepersonaliseerde en op maat gemaakte laadoplossingen aanbieden die aan alle behoeften van de klant voldoen. Een mooi voorbeeld is de "Mobile Four"-laadunit die specifiek werd ontworpen voor tijdelijke locaties zoals bouwwerven, evenementen en festivals.

Wat krijgt de investeerder?

Om de EV-markt te transformeren en een positieve verandering teweeg te brengen in hoe mensen elektrisch laden ervaren, kan e-RS jouw hulp en steun gebruiken. Op donderdag 21 maart wil e-RS, via de uitgifte van een obligatie, maximum 1 000 000 euro ophalen om te investeren in zowel de verdere uitbreiding van de productie en het productassortiment, als het aanwerven van extra werknemers.

In ruil voor jouw belegging in deze obligatie van 48 maanden, krijgen beleggers een bruto-intrest van 9,47%* (netto-intrest 6,63%). Deze obligatie is opgebouwd met een kapitaalsuitstel van 1 jaar terwijl de betaling van de intrest maandelijks zal gebeuren. Na die eerste 12 maanden worden intrest en kapitaal maandelijks terugbetaald. 

Investeren in deze nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf donderdag 21 maart om 10.00 uur. Je kan vanaf 100 euro investeren,het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 5 000 euro.

Ontdek de crowdfundingcampagne van e-RS

*Op de bruto-intrest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen. Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Jouw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt jouw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.