Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Coghen 77 haalt 300.000 euro op met succesvolle crowdlendingcampagne

Deze ochtend haalde Coghen 77 in slechts enkele minuten tijd 300.000 euro op via een crowdlendingcampagne op ons platform. Coghen 77, deel van de groep LivingStones, is als vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het opgehaalde bedrag zullen ze mee gebruiken voor de bouw van hun nieuwste project ‘Pré des Agneaux 47’: 6 mooi afgewerkte en energiezuinige nieuwbouwappartementen in Oudergem.

Voor de financiering van het vastgoedproject ‘Pré des Agneaux 47’ maakt Coghen 77 gebruik van een combinatie aan financieringsvormen: traditionele bankkredieten, voorverkoop van de appartementen, eigen middelen en crowdlending. Het totale kostenplaatje wordt geraamd op 2,9 miljoen euro. De 300.000 euro die het bedrijf deze ochtend ophaalde via crowdlending zal dienen als aanvulling op de eigen middelen.

‘Pré des Agneaux 47’ is het tweede vastgoedproject van Coghen 77. Ook naar de toekomst toe zijn ze positief, want er zitten nog verschillende projecten in de pijplijn die de groei van het bedrijf ten goede zouden moeten komen.

De investeerders krijgen in ruil voor hun investering een brutorendement van 5,85%.

We wensen Coghen 77 veel succes met hun toekomstige projecten!

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding