Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van Coghen 77

Op donderdag 3 september om 10u lanceert Coghen 77 een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. Coghen 77, deel van de groep LivingStones, is als vastgoedontwikkelaar gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hun nieuwste project is ‘Pré des Agneaux 47’: 6 mooi afgewerkte en energiezuinige nieuwbouwappartementen in Oudergem.

Voor de financiering van het vastgoedproject ‘Pré des Agneaux 47’ maakt Coghen 77 gebruik van een combinatie aan financieringsvormen: traditionele bankkredieten, voorverkoop van de appartementen, eigen middelen en crowdlending. Het totale kostenplaatje wordt geraamd op 2,9 miljoen euro. De 300.000 euro die ze willen ophalen via het Bolero Crowdfundingplatform is voornamelijk een aanvulling op de eigen middelen en zal mee geïnvesteerd worden in de bouw van de appartementen. Die bouw gaat in september van start. Gezien de afwerkingsgraad en energiezuinigheid van de appartementen en de populaire buurt waarin ze gelegen zijn, in de tuinwijk in Oudergem, gaat Coghen 77 uit van een vlotte verkoop.

Met haar crowdlendingcampagne wil Coghen 77 300.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 2 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 5,85%. De volledige terugbetaling van kapitaal en de betaling van interesten zijn voorzien op het einde van de looptijd, namelijk na 2 jaar.

Coghen 77 rondde eerder al met succes een groot project af. Toen bouwde het bedrijf een voormalig kantoorgebouw in Ukkel om tot vier appartementen die alle vlot verkocht werden. Dat succes willen ze met dit nieuwe vastgoedproject evenaren. Ook naar de toekomst toe zijn ze positief, want er zitten nog verschillende projecten in de pijplijn die de groei van het bedrijf ten goede moeten komen.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 3 september om 10u00.

Ontdek de crowdlendingcampagne van Coghen 77