Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Den-Invest haalt 1 miljoen euro op via een geslaagde Bolero Crowdfundingcampagne

Den-Invest haalt 1 miljoen euro op via een geslaagde Bolero Crowdfundingcampagne

De crowdfundingcampagne van Den-Invest was alweer een geslaagde campagne en bracht het doelbedrag van 1 miljoen euro op.

Den-Invest koopt eigendommen op, renoveert de panden (vooral op energetisch vlak) om ze daarna met winst terug te verkopen. Ondanks de nieuwe stedenbouwkundige voorschriften, de stijging van de rentetarieven en de enorme energie-uitdaging blijft waardecreatie voor Den-Invest een essentiële, maar vooral ook een haalbare strategie. Met de opgehaalde gelden wil Den-Invest een deel van haar geïnvesteerde eigen vermogen recupereren om nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt te verzilveren.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 7,34%* en de obligatie onder de vorm van een bullet loopt 2 jaar.

We wensen Den-Invest alvast veel succes met haar projecten!

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.