Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Organic NV

Je mag je agenda alvast blokkeren voor een nieuwe crowdfundingcampagne bij Bolero Crowdfunding. Organic NV wil op dinsdag 29 november 600 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie.

Sinds de coronapandemie brengen we veel liever tijd buiten door en zijn  luxe tenten en terrasoverkappingen  niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En dat merkt ook Organic NV, een bedrijf uit Aartselaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van unieke en luxe tentstructuren met een natuurlijke en duurzame uitstraling.

Om aan de vraag te voldoen, richtte Organic NV met Tent Portal 's werelds eerste geautomatiseerd digitaal B2B-verkoopplatform op. Dit portaal geeft klanten de mogelijkheid om in real-time de voorraden van Organic NV te raadplegen, prijzen van leveranciers te vergelijken en 24/7 een bestelling voor complete luxe tenten of onderdelen van tenten te plaatsen. Met de opgehaalde gelden wil Organic NV dan ook haar voorraden aanvullen zodat het klanten een nog snellere levering kan bieden.

Met deze crowdfundingcampagne wil Organic NV 600 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 5 jaar. In ruil voor hun belegging krijgen beleggers een bruto interest van 8,59%* (netto interest 6,01%). De terugbetaling van het kapitaal en de intresten zal jaarlijks gebeuren.

Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf dinsdag 29 november om 10.00 uur. Je kan vanaf 100 euro investeren, het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 5 000 euro.

Voor dit crowdfundingproject wordt er geen prospectus gepubliceerd, de informatienota vind je hier. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor de eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Organic NV