Bolero Crowdfunding Blog

Blog

GJN Vastgoed haalt méér dan 1 miljoen euro op via Bolero Crowdfunding

GJN Vastgoed haalt 1 950 000 euro op via een geslaagde Bolero Crowdfundingcampagne

De crowdfundingcampagne van GJN Vastgoed was alweer een geslaagde campagne en bracht het doelbedrag van 1 950 000 euro op.

GJN Vastgoed richt zich op residentiële vastgoedontwikkelingen die te klein zijn voor de nationale spelers en te groot voor de plaatselijke spelers. Ze focussen op ‘kleinere’ appartementsgebouwen in goed bereikbare en centraal gelegen locaties van kleine steden en grote gemeenten in de ‘Vlaamse Ruit’ (stedelijk kerngebied gelegen tussen Brussel, Gent, Antwerpen en Leuven).

GJN Vastgoed heeft 71 appartementen in aanbouw, 42 wooneenheden in bouwaanvraag en 63 appartementen in voorbereiding tot aanvraag. Naar deze projecten gaan de opgehaalde gelden naartoe en ook een lopende achtergestelde lening wordt ermee terugbetaald. Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeren, krijgen een bruto intrest van 7,16%. Deobligatie loopt 3 jaar.

We wensen GJN Vastgoed alvast veel succes met haar projecten!

Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.