Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ferrokonstrukt haalt 1.250.000 euro op met succesvolle crowdlendingcampagne

Deze ochtend werd op het Bolero Crowdfunding-platform de crowdlendingcampagne van Ferrokonstrukt gelanceerd. In slechts enkele minuten tijd werd het volledige bedrag, 1.250.000 euro, opgehaald! Ferrokonstrukt is een West-Vlaams metaalverwerkend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van grote staalconstructies, meer bepaald speciale projecten zoals grote stalen bruggen, hoogbouw, stalen constructieonderdelen voor aannemers en industriebouw.

Ze combineren de expertise van het maken van staalconstructies op het hoogste niveau met de flexibiliteit en hett vakmanschap van een middelgrote onderneming. Dat drukt de kosten, maar laat hen toe om toch aan grote innovatieve projecten mee te werken. Hun klantenbestand wordt steeds groter en bestaat zowel uit privéklanten als overheden.

Ferrokonstrukt is begonnen aan een groeitraject. Door de steeds groter wordende projecten is er meer voorfinanciering nodig. Het opgehaalde geld zal daarom besteed worden om deze periode te overbruggen en zo de sterke groei nog beter op te vangen. CEO Daphne Deckers zegt hierover het volgende: “Ferrokonstrukt kiest voor crowdlending omdat het goed te combineren is met de bestaande financieringen en op die manier toelaat om ons dynamische bedrijf sterk te laten groeien. Tevens is het een groot pluspunt dat werknemers op deze manier ook kunnen participeren in de groei.” Ze kijken met een positieve blik terug op hun geslaagde campagne.

De campagne werd afgelopen week ook opgepikt door de pers. In De Tijd verscheen een artikel over Ferrokonstrukt, hun crowdlendingcampagne, hun toekomstige projecten en crowdfunding als alternatief voor traditionele financiering. Lees het hele artikel hier.

Bolero Crowdfunding wenst Ferrokonstrukt alvast veel succes met hun plannen!

Heeft u deze investeringskans gemist?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en hou zeker je mailbox of onze sociale media in de gaten voor nieuwe deals!

Of bent u nog geen lid van Bolero Crowdfunding?
Sluit je dan gratis aan en blijf zo op de hoogte van de nieuwste investeringsopportuniteiten.

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding