Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Zin om van Google te leren hoe te bouwen aan een succesvol digitaal verhaal?

Wilt u online meer klanten bereiken, maar weet u niet hoe u hieraan begint? Of wilt u samen met experts alle groeikansen benutten die het internet biedt?

Kom dan op maandag 20 juni naar het Digitaal Atelier, een gratis business event van Google in samenwerking met stad Antwerpen, in congrescentrum ALM in Berchem.

Het internet is een belangrijke groeifactor voor ondernemers. Ondernemingen die zich sterk digitaal uitbouwen, genereren 2 keer zo snel nieuwe jobs en hebben 50% meer kans om hun producten en diensten te verkopen in het buitenland.

Daarom organiseren Google en stad Antwerpen het Digitaal Atelier met interactieve workshops waar u uw digitale skills kan aanscherpen. U leert samen met experts als Jo Caudron, Carole Lamarque en Sam Wouters hoe u technologie kan gebruiken voor de groei van uw bedrijf. Bovendien kan u een een-op-eengesprek vastleggen met de experts voor persoonlijke tips en vragen.

Enkel door welvaart kan stad Antwerpen blijven groeien. Daarom ondersteunt de stad dit initiatief van Google. Want Antwerpen is open voor business.

Meer info & inschrijven