Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Groep Caenen Capital Fund kan aan zijn groeiverhaal verder bouwen!

 

Via de crowdfundingcampagne kon Groep Caenen Capital Fund voor de 5de keer particuliere investeerders aanspreken en hen de kans geven om in hun bedrijf te investeren. Zowel trouwe als nieuwe investeerders belegden massaal in de West-Vlaamse immobiliënspeler waardoor GCCF, net zoals bij de vorige 4 campagnes, snel werd gevuld. Het miniumbedrag van 2 miljoen euro werd reeds binnen het half uur bereikt. Meer dan 700 investeerders geloven in GCCF's groeiverhaal en investeerden in de crowdfundingcampagne.

Met de opgehaalde gelden wil het bedrijf haar activiteiten en investeringsportefeuille verder uitbreiden en diversifiëren. Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest* van 8% en de obligatie in bulletvorm loopt 5 jaar.

We wensen Groep Caenen Capital Fund alvast veel succes toe met de volgende projecten!

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.