Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Tweestapsverificatie nodig bij aanmelden op Bolero Crowdfunding

Om het Bolero Crowdfunding-platform nog beter te beveiligen, is er vanaf maandag 3 juli een tweestapsverificatie nodig bij het aanmelden.  

Wat houdt tweestapsverificatie in? 

Je kan nog altijd met jouw huidig e-mailadres en wachtwoord inloggen, maar als extra beveiliging zal je de Google Authenticator-app moeten gebruiken als extra inlogmethode.  
De precieze werking van de tweestapverificatie kan je terugvinden op het inlogscherm op het Bolero Crowdfunding-platform. In deze handige instructievideo zetten we alle praktische stappen voor jou alvast op een rij. 

Google Authenticator-app via de smartphone:

Google Authenticator-app via de internetbrowser:

Heb je geen smartphone om de QR-code te scannen? Geen probleem... Via de internetbrowser kan je ook ook gebruikmaken van de Google Authenticator-app. Hieronder kan je de instructievideo terugvinden met de verschillende stappen.

Hoe tweestapsverificatie instellen en gebruiken? 

  • Om de Google Authenticator-app te kunnen koppelen aan jouw Bolero Crowdfunding-profiel zal je de eerste keer bij het aanmelden een QR-code moeten opvragen.  
  • Deze QR-code zal je dan via e-mail ontvangen en kan je met de Google Authenticator-app scannen.  
  • Daarna krijg je in de app een cijfercode te zien. Deze cijfercode zal je vervolgens moeten ingeven op het Bolero Crowdfunding-platform bij het aanmelden.

Nadien zal je de QR-code niet meer hoeven te gebruiken, maar kan je via de Google Authenticator-app direct de cijfercode genereren en hiermee inloggen op het Bolero Crowdfunding-platform. 

Vragen?  

Heb je verdere vragen, aarzel dan zeker niet om  contact op te nemen met Bolero Crowdfunding via mail info@crowdfunding.bolero.be of telefonisch via het nummer 02 429 00 32.