Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de nieuwe crowdlendingcampagne van Koalaboox

Graag stellen we u de tweede crowdlendingcampagne van Koalaboox voor. Na een eerste succesvolle campagne een paar maanden geleden wil Koalaboox opnieuw geld ophalen via crowdlending.

Koalaboox is een online facturatiesoftware die een innovatieve financieringsoplossing (factoring) "in 1 klik" integreert. De onderneming, voornamelijk gericht op micro-ondernemingen en op kmo’s, biedt een nieuw financieringsalternatief aan en vereenvoudigt de boekhouding en de opvolging van betalingen.

Op het Koalaboox-platform kan elke ondernemer o.a. zijn facturen, offertes en bestelbonnen beheren, zijn financiële rekeningen koppelen en zijn aankoopfacturen - alsook de onkostennota's - digitaliseren en beheren. Het is zowel online beschikbaar als via een mobiele applicatie.

Via deze crowdlendingcampagne wil de onderneming maximum 250.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 6,25% met jaarlijkse terugbetaling.

Koalaboox wil de opgehaalde fondsen gebruiken om de uitbreiding van het productteam te versnellen. Door nieuwe features toe te voegen wil de onderneming meer diensten kunnen aanbieden.

Investeren kan vanaf 100 euro.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 22 augustus om 10u.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Koalaboox