Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Addhome Group

RECLAME

Er staat een nieuwe crowdfundingcampagne op het programma. We zoeken de vastgoedsector nogmaals op, maar deze keer met een twist. Het West-Vlaamse bedrijf Addhome Group, actief op de modulaire bouwmarkt, wil op donderdag 27 oktober 300 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie.

Containers zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het havengebied. Addhome Group ziet veel meer potentieel in deze zeecontainers en tovert die dan ook om tot moderne containerwoningen die uitblinken in functionaliteit en design. Op deze manier willen ze op een kwalitatieve en efficiënte manier “extra ruimte” creëren voor zowel particuliere,  als zakelijke klanten.

Het gebruik van deze wooncontainers is erg uiteenlopend: van een hobbyruimte, poolhouse of zelfs zwembad in de tuin tot extra kantoorruimte, een kantine of zelfs woonruimte. De hoge afwerkingsgraad, oog voor detail en de efficiëntie en snelheid vallen in de smaak. En naast verkoop is er ook steeds meer vraag naar verhuur.

Vandaag heeft Addhome Group ongeveer een 27-tal moderne containerunits in verhuur. De opgehaalde gelden van de nieuwe crowdfundingcampagne zullen aangewend worden om 15 à 20 bijkomende huurunits te produceren.

In ruil voor hun investering krijgen investeerders een bruto interest van 7,44% (netto interest 5,21%) op een looptijd van 5 jaar. De terugbetaling van het kapitaal en de interesten zal maandelijks gebeuren. Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf donderdag 27 oktober om 14.00 uur. Je kan vanaf 100 euro investeren, het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 2 500 euro.

Voor dit crowdfundingproject worden er geen prospectus en geen informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

* Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Addhome Group