Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Bike Project

                                                                          RECLAME

Op de weidse groene heuvels en langs kronkelende wegen ontvouwt zich jaarlijks een betoverend schouwspel dat menig harten sneller doet slaan. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn dan ook legendarisch ritten, doordrenkt van traditie en heroïek, die door elke Flandrien met ingehouden adem gevolgd en intens besproken wordt. In Vlaanderen zit de fietscultuur diep geworteld in ons wezen en koestert het wielererfgoed een speciale plaats in onze harten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hele land, van jong tot oud, zich massaal op de fiets waagt.

Met de adem van die wielerhistorie in onze nek, zijn we dan ook verheugd om een nieuwe crowdfundingcampagne aan te kondigen. Want op dinsdag 27 februari 2024 wil het team van Bike Project, via de uitgifte van een obligatie, maximum 200 000 euro ophalen. Stap aan boord van dit avontuur waar Bike Project bouwt aan een plek waar de passie voor de fiets in al haar glorie tot leven komt in hun sportief fietsparadijs in Zwijndrecht.

De koers die is van ons…

Of je nu op zoek bent naar razendsnelle racefietsen, avontuurlijke gravelfietsen of ruige mountainbikes, bij Bike Project zijn ze de rijke diversiteit van de fietswereld meester. Naast hun uitgebreide selectie van topkwaliteit fietsen vind je er ook een schat aan accessoires van geavanceerde GPS-systemen tot hoogwaardige fietskledij. Elk product wordt door het team zelf uitvoerig getest vooraleer het mee in het assortiment wordt opgenomen. Bij Bike Project draait alles om kwaliteit en passie.        “We bike harder!”
          CEO, Daan Terclavers

 

Maar de visie van Bike Project reikt veel verder dan alleen maar productverkoop. Binnenkort, bij oplevering van hun nieuwe conceptstore in Zwijndrecht, wordt ook het fietscafé nieuw leven ingeblazen. Deze oase van rust en gezelligheid kan eindelijk weer zijn deuren openen. Naast het aanbieden van een glaasje en een ijsje kan je via het fietscafé ook een breed scala aan evenementen organiseren. Denk hierbij alvast aan clubritten, productlanceringen en begeleide tochten. Het fietscafé van Bike Project streeft er dan ook naar om de fietsgemeenschap te inspireren en verenigen.

Wat krijgt de investeerder?

 

Om een thuis voor fietsliefhebbers te creëren waar passie en plezier hand in hand gaan, kan Bike Project jouw hulp en steun gebruiken. Op dinsdag 27 februari om 10.00 uur wil Bike Project, via de uitgifte van een obligatie, maximum 200 000 euro ophalen om in de verbouwingswerken en lancering van het nieuwe fietsparadijs in Zwijndrecht te investeren.

In ruil voor hun belegging in deze obligatie van 36 maanden, krijgen beleggers een bruto interest van 9,86%* (netto interest 6,90%). De terugbetaling van kapitaal en intrest zal jaarlijks uitgevoerd worden.

Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf dinsdag 27 februari om 10.00 uur. Je kan vanaf 100 euro investeren,het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 
5 000 euro.

 

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Bike Project

 

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen.  Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Uw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt uw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.