Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Organic NV haalt 600 000 euro op via een geslaagde Bolero Crowdfundingcampagne

Organic NV slaagt erin om haar crowdfundingcampagne in minder dan 2 uur te financieren en haalt zo 600 000 euro op. 

Organic NV is een bedrijf uit Aartselaar dat zich specialiseert in de verhuur en verkoop van unieke en luxe tentstructuren met een natuurlijke en duurzame uitstraling. De rode draad doorheen het succes van Organic NV is dat zij met Tent Portal 's werelds eerste geautomatiseerd digitaal B2B-verkoopplatform oprichtten. Dit portaal geeft klanten de mogelijkheid om in real-time de voorraden van Organic NV te raadplegen, prijzen van leveranciers te vergelijken en 24/7 een bestelling voor complete luxe tenten of onderdelen van tenten te plaatsen. Met de opgehaalde gelden wil Organic NV dan ook haar voorraden aanvullen zodat het klanten een snelle levering kan bieden.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeren, krijgen een bruto intrest van 8,59*% en de obligatie loopt 5 jaar.

We wensen Organic NV alvast veel succes met haar projecten!

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor de eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.