Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Strouwi haalde net 200 000 euro op en maakt zich klaar voor the next level!

Razendsnel heeft Strouwi zijn crowdfundingcampagne met glans voltooid!

Strouwi, een ERP-softwareproducent die in 2019 werd opgericht, biedt vooral softwareconsultancy aan. Daarnaast treedt Strouwi op als specialist voor de ontwikkeling van digitale oplossingen op maat en helpt het bedrijven bij hun digitale noden.

Via deze crowdfundingcampagne kon Strouwi particuliere investeerders aanspreken en gaf hen de kans om te investeren in deze Belgische onderneming. Met de opgehaalde gelden wil Strouwi investeren in marketing, nieuwe medewerkers en nieuw materiaal. Het softwarebedrijf wil zichzelf zo naar een hoger niveau tillen om meer groei te realiseren.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto interest van 8,75%. De obligatie in bulletvorm loopt 3 jaar.

We wensen Strouwi alvast veel succes met zijn projecten!
 

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

 

Voor dit crowdfundingproject werd er geen prospectus noch een informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.