Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van Koalaboox

Graag stellen we u de nieuwe crowdfundingcampagne van Koalaboox voor.
Koalaboox is een online facturatiesoftware die een innovatieve financieringsoplossing (factoring) "in 1 klik" integreert. De onderneming, voornamelijk gericht op micro-ondernemingen en op kmo’s, biedt een nieuw financieringsalternatief aan en vereenvoudigt de boekhouding en de opvolging van betalingen.

Het platform biedt elke ondernemer de mogelijkheid om zijn facturen/offertes/bestelbonnen te beheren, zijn financiële rekeningen te koppelen, zijn aankoopfacturen - alsook de onkostennota's - te digitaliseren en beheren, en nog zoveel meer! Het is zowel online beschikbaar als via een mobiele applicatie (Android en iOS).

Via deze crowdlendingcampagne wil de onderneming minimum 250.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 6,25% met jaarlijkse terugbetaling.

Met de opgehaalde fondsen wil Koalaboox de bestaande schuld - verleend in oktober 2017 door een Business Angel - herstructureren, nieuwe features ontwikkelen en de internationale expansie van de Koalaboox-activiteiten in Europa steunen.

Investeren kan vanaf 100 euro.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Koalaboox